Eurotel Hospitality: Ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις

«Ο χρόνος είναι χρήμα». Βασισμένα σε αυτή την ιδέα τα λογισμικά προγράμματα της Eurotel Hospitality βοηθούν τους πελάτες της να λειτουργούν με μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη ακρίβεια, καλύτερο έλεγχο αλλά και μεγαλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Όπως εξηγεί και ο γενικό διευθυντή της εταιρείας, Joseph Rosa «Μια μικρή επένδυση στην τεχνολογία σήμερα θα βοηθήσει σε μεγάλη εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου. Και τα προγράμματά μας εγγυώνται ένα πολύ γρήγορο R.O.I.»

Κύριε Rosa πείτε μας λίγα πράγματα για την εταιρεία, πώς ξεκίνησε και τι υπηρεσίες παρέχει;
Η Eurotel Hospitality είναι ένας δυναμικός όμιλος πληροφορικής που έχει συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ενώ παραμένει μια από τις κορυφαίες εταιρείες λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας, για επιχειρήσεις που κινούνται στους κλάδους της φιλοξενίας, της ψυχαγωγίας και της μαζικής εστίασης. Απευθύνεται κυρίως σε τουριστικές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, fastfood, café, μονάδες catering, casino, νυκτερινά κέντρα, θεματικά πάρκα, στάδια κ.α.
Στην Κύπρο έχουμε ξεπεράσει τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και το πελατολόγιό μας μεγαλώνει καθημερινά. Αναπτύσσουμε και προσφέρουμε προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής στοχευόμενες στη σωστή και γρήγορη λειτουργία των ξενοδοχείων και εστιατορίων του νησιού. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, συμβάλουν καθοριστικά στην οργάνωση και λειτουργία front και back office μιας επιχείρησης και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους τις αξιοποιούν, να παρέχουν με τη σειρά τους άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό σε όλες τις δραστηριότητές της εταιρείας τους.

Ποιο είναι το πελατολόγιό σας;
Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ξενοδοχεία και εστιατόρια όλων των κατηγοριών. Μεταξύ άλλων μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νησιού καθώς και γνωστές αλυσίδες καφετεριών. Ενδεικτικά ας αναφέρουμε ξενοδοχεία όπως τα Hilton, KANIKA, Amathus, Le Meridien, Adams, Elysium, Constantinou Bros  και δεκάδες άλλα, καθώς και αλυσίδες καφετεριών και εστιατορίων όπως τα Costa Coffee, Starbucks, TGI Fridays, Second Cup, Squeeze, Arabica κ.τ.λ.

Πως βλέπετε την κατάσταση στη ξενοδοχειακή βιομηχανία σήμερα;
Η ξενοδοχειακή βιομηχανία επηρεάζεται κι αυτή από τη γενικότερη οικονομική κρίση που βιώνουμε πλέον καθημερινά στις ζωές μας. Και δεν είναι τόσο οι αυξομειώσεις στους επισκέπτες του νησιού όσο η γενικότερη ανησυχία που αναγκάζει τους επιχειρηματίες να φοβούνται να προχωρήσουν σε επενδύσεις. Μόνο αν γίνουν επενδύσεις και αναβαθμίσεις των υπηρεσιών του τουρισμού μας θα καταφέρουμε να κρατήσουμε την Κύπρο ανταγωνιστική ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Στη ζωή τίποτα δεν μένει στάσιμο. Κι αν κάτι δεν πάει προς τα πάνω τότε αναπόφευκτα πάει προς τα κάτω.

Πώς βοηθάνε τα λογισμικά σας συστήματα στην καλύτερη οργάνωση των ξενοδοχείων;
Παρέχουμε υπηρεσίες online εξυπηρέτησης του πελάτη που κάνουν τη διαφορά. Για παράδειγμα το κεντρικό σύστημα κρατήσεων για αλυσίδες ξενοδοχείων, καθώς η δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης του επιχειρηματία με online ερωτηματολόγια που βοηθούν στο να προσαρμόζονται τα ξενοδοχεία στις νέες απαιτήσεις των πελατών τους. Αντίστοιχα, σε αλυσίδες εστιατορίων και καφετεριών δίνεται η δυνατότητα κεντρικού ελέγχου όλων των καταστημάτων μιας αλυσίδας από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο απλά με μια σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και η προσφορά διάφορων πακέτων επιβράβευσης ή εκπτώσεων σε τακτικούς πελάτες (loyalty – bonus systems).

Σε ποίες χώρες δραστηριοποιείστε;
Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα και στην Κύπρο, εκπροσωπώντας σε αποκλειστικότητα την παγκοσμίου φήμης εταιρεία micros – fidelio που είναι πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα φιλοξενίας και εστίασης στη συγκεκριμένη αγορά.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το προσεχές μέλλον;
Εκπροσωπώντας τον κολοσσό της micros – fidelio, ο οποίος επενδύει τεράστια ποσά στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης βασισμένος στις σημερινές ανάγκες όλων των πελατών ανά την υφήλιο προσφέρουμε εγγύηση στους πελάτες μας ότι θα βρίσκονται πάντα, όχι απλώς μέσα, αλλά κι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Το αφιέρωμα «Παροχείς Εξειδικευμένων Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών» δημοσιεύεται στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business


 

Δειτε Επισης

Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος