Sabbianco: Ο φόβος κουρέματος οδηγεί στα ακίνητα

Η διαφημιστική εκστρατεία που δημιούργησε σε συνεργασία με developers το κτηματομεσιτικό γραφείο Sabbianco, συνεχίζεται για τρίτο συνεχή μήνα, προτάσσοντας ακίνητα στη Λευκωσία (καινούργια και μεταχειρισμένα) σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μάλιστα, παρά το βεβαρημένο οικονομικό περιβάλλον έχουν πραγματοποιηθεί και πωλήσεις ακινήτων μέσω της εκστρατείας που πραγματοποιείται.

Ο διευθυντής της Sabbianco, Ανδρέας Ανδρέου, τονίζει: «Στην επιτυχή έκβαση της εκστρατείας συνέβαλε επίσης και ο φόβος των αγοραστών να διατηρήσουν τα χρήματα τους στις τράπεζες και με το νομοσχέδιο για άρση των περιορισμών σε κεφάλαια που προορίζονται για αγορά ακινήτων υπήρξε σημαντική κίνηση ενδιαφερομένων αγοραστών. Παράλληλα οι πολύ προσιτές τιμές των ακινήτων αυτή την περίοδο οδήγησαν τους αγοραστες σε ορθές και ασφαλείς επενδύσεις».

Παράλληλα, σημειώνει: «Οι συνεργάτες μας πολλοί και συγκαταλέγονται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες της κυπριακής κτηματαγοράς οι οποίοι παρείχαν στους αγοραστές μας τις απαραίτητες εξασφαλίσεις (Τίτλους ιδιοκτησίας, μεταβιβάσεις μεριδίων γης κλπ). Οι συνεργάτες της στην εκστρατεία είναι: Savva Home Developers, Kayias Constructions, Stekkas&Symeou Developments, Hanadjias & Zenios Developments, T&A Cyview Developers, Domopoli Developers, Demetriou&Nicolaou Developers, Rotos Developers, Genesis Developments, Costas G. Constantinou Developers, Οικοδομικές επιχειρήσεις Frrangopoulos, GSK Herodotou Developers, Sacoco Constructions, Kimonas, Miliotis και Patroclos Developers».

Ιστοσελίδα στα κινέζικα και στα αραβικά
H Sabbianco Properties έχει ετοιμάσει την κινεζική έκδοση της ιστοσελίδας της (www.sabbianco.com) η οποία είναι ήδη αναρτημένη στο διαδίκτυο ενώ παράλληλα έχουν ήδη υπογραφεί συμφωνίες με διαφημιστικές εταιρείες στην Κίνα για προβολή της ιστοσελίδας. Για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των Κινέζων πελατών έχει ήδη εργοθοτηθεί Κινέζος υπάλληλος-μεταφραστής.

Εξάλλου, στα πλαίσια της επέκτασης της σε ξένες αγορές η Sabbianco Properties έχει έρθει σε επαφή με μεγάλους οργανισμούς στον γειτονικό Λίβανο, ενώ παράλληλα για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών η ιστοσελίδα μεταφράζεται και στα αραβικά ενώ παράλληλα θα εργοδοτηθεί άτομο από τον Λίβανο ώς μεταφραστής.

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή