Πρώην έμπορος της HTC δημιουργεί αμφισβητούμενο smartphone

Με στόχο να «ταράξουν» το status quo του χώρου των smartphones, ο πρώην επικεφαλής του μάρκετινγκ της HTC Ηνωμένου Βασιλείου James Atkins και ο επικεφαλής των πωλήσεων Coombes Michael ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια αντίπαλη εταιρεία, με την επωνυμία Kazam.
 
Η νέα εταιρεία έχει ως στόχο να ξεχωρίσει εστιάζοντας στον «εντυπωσιακό σχεδιασμό, το ισχυρό υλικό και τη διαισθητική τεχνολογία», η οποία θα συνοδεύεται από «εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών», ώστε να διασφαλίζει ότι η εμπειρία δεν σταματά στο σημείο της αγοράς, αλλά έπεται και συνέχεια.
 
Η εταιρεία θα επικεντρωθεί αρχικά στις ευρωπαϊκές αγορές, με στόχο την παροχή «smartphones ποιότητας» που να είναι προσιτά σε όλους. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κατασκευάζει τα δικά της smartphones ή αν θα κάνει χρήση άλλων συσκευών που υπάρχουν στην αγορά, αλλά στο παρόν στάδιο έχει δημιουργήσει ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που φέρει την ευθύνη για την παραγωγή σχεδίων και τη δοκιμή του προϊόντος. Τώρα, βρίσκεται στη διαδικασία εργοδότησης προσωπικού για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σ’ όλη την Ευρώπη, ενώ έδρα της θα  αποτελέσει το Mayfair του Λονδίνου. Σχεδιάζει μάλιστα, να ξεκινήσει το λανσάρισμα των κινητών της αργότερα μέσα σ’ αυτό τον χρόνο.
 
Σε δηλώσεις του στο Marketing Week, ο Atkins, υπό τη θέση του Chief Marketing Officer, τόνισε την ανάγκη σωστής οικοδόμησης του brand, σημειώνοντας ότι υπάρχει πραγματική ευκαιρία για μια νέα μάρκα κινητού που θα έρθει για διαταράξει το status quo. 
 
Πηγή: www.maretingweek.co.uk
 

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας