GAP Vassilopoulos-ΕΥΡΗΚΑ: Deal για διανομή

Η εταιρεία G.A.P. VASSILOPOULOS έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ για να της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διανομής, 3rd. party distribution logistics (3PL). Οι εν λόγω υπηρεσίες καλύπτουν όλα τα κανάλια λιανικής πώλησης στα οποία διατίθενται τα προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ. Η εν λόγω συμφωνία συμπληρώνει την μέχρι σήμερα μακρόχρονη και πετυχημένη συνεργασία αποθήκευσης και διαχείρισης των προϊόντων ΕΥΡΗΚΑ στις αποθήκες της G.A.P. VASSILOPOULOS. 

Η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές FMCG στην κυπριακή αγορά με ισχυρή παρουσία στον τομέα των απορρυπαντικών, χαρτικών, πλαστικών σακουλιών και τροφίμων.

Η εταιρεία G.A.P. VASSILOPOULOS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα 3rd Party Logistics. Διαθέτει δίκτυο διανομής που εξυπηρετεί όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Κύπρου. Δρομολογεί καθημερινά περίπου 150 οχήματα από 2,5 μέχρι 25 τόνων. Παράλληλα χρησιμοποιεί λογισμικά συστήματα διακίνησης και εισπράξεων που γεφυρώνονται (on line) με τους συνεργάτες/προμηθευτές για συνεχή ανταλλαγή πληροφοριών (real time).

Η πιο πάνω συμφωνία δεικνύει τον προσανατολισμό της αγοράς προς το Outsourcing στους τομείς των Logistics αποθηκεύσεων και διανομών με σκοπό την επίτευξη μειωμένων και μεταβλητών εξόδων καθώς και μεγαλύτερης ευελιξίας.

 

Δειτε Επισης

Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!