Top 10 reasons to visit Larnaka

Νέο προωθητικό έντυπο με τίτλο «Top 10 reasons to visit Larnaka» εξέδωσε πρόσφατα η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, το οποίο κυκλοφόρησε στα αγγλικά και τα ρωσικά και θα διανέμεται στις κυριότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις καθώς και σε οργανωτές ταξιδίων και άλλους συνεργάτες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στο έντυπο παρουσιάζονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λάρνακας ως τουριστικός προορισμός, ενώ αναμένεται ότι θα εκτυπωθεί και σε άλλες γλώσσες που συνάδουν με τις αγορές προτεραιότητας της Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «σύμφωνα με το έντυπο, η Λάρνακα ξεχωρίζει έναντι άλλων τουριστικών προορισμών για δέκα λόγους: αποτελεί την πύλη εισόδου στην Κύπρο, με το διεθνές αεροδρόμιο, το λιμάνι και τη μαρίνα που παρέχουν στον ταξιδιώτη ευκολία στην πρόσβαση και διακίνηση του. Η Λάρνακα είναι βολικά συμπαγής δεδομένου ότι το μικρό μέγεθός της σε συνάρτηση με την πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος που διαθέτει, προσφέρει στον επισκέπτη ποικιλομορφία εμπειριών και δραστηριοτήτων. Επίσης, η πόλη έχει πλούσια ιστορία αφού η περιφέρεια Λάρνακας αποτελεί μια από τις αρχαιότερες περιοχές της Ευρώπης, με 10.000 χρόνια ιστορίας η οποία παρουσιάζεται μέσα από τα διάφορα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους καθώς και μέσα από την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις της».

Αλλοι λόγοι που, σύμφωνα με το έντυπο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, καθιστούν τη πόλη ξεχωριστή είναι «οι ασφαλείς παραλίες που διαθέτει, αφού το παραλιακό μέτωπο εκτείνεται σε απόσταση 75 χιλιομέτρων, οι θάλασσες είναι καθαρές, αμμώδεις και πολύ ασφαλείς, καθιστώντας τις ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά. Η Λάρνακα είναι επίσης αυθεντική, αφού έχει πετύχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ παράδοσης και ανάπτυξης χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα της. Ταυτόχρονα η πόλη χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία αφού οι επιρροές που έχουν αφήσει στη Λάρνακα οι διάφοροι πολιτισμοί λειτουργούν θετικά ως προς την ποικιλία των σημείων ενδιαφέροντος της Περιφέρειας».

Ακόμα η Λάρνακα «περιστοιχίζεται από γραφικά χωριά και δεν είναι τυχαίο που η πόλη θεωρείται πρώτη παγκυπρίως σε αγροτουριστική ανάπτυξη. Επίσης, ξεχωρίζει για τα παγκοσμίως γνωστά ναυάγια της, με το εντυπωσιακό «Ζηνοβία» το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δέκα καλύτερα ναυάγια παγκοσμίως. Η πόλη του Ζήνωνα είναι ακόμα ολόχρονος προορισμός με τα πλείστα ξενοδοχεία της Περιφέρειας να παραμένουν ανοικτά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τέλος, η Λάρνακα αποτελεί την ιδανικότερη βάση διαμονής, αφού θεωρείται ο ιδεώδης τόπος διαμονής για ένα τουρίστα που θέλει να εξερευνήσει όλο το νησί».

Τα δέκα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λάρνακας, προστίθεται στην γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής «διαφαίνονται και στο νέο τουριστικό φιλμάκι της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας με τίτλο “Charming Larnaka - Real People, Real Stories” που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στο φιλμάκι παρουσιάζονται δηλώσεις τουριστών που εξηγούν γιατί προτιμούν τη Λάρνακα ως τουριστικό προορισμό, ενώ η μουσική που το πλαισιώνει γράφτηκε ειδικά ώστε να αντιπροσωπεύει το τουριστικό branding της Λάρνακας».

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
Τι προμηνύει το μέλλον της λογιστικής από τη σκοπιά γνωστών CEO
ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος γραμματέας-διευθυντής ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας