Lidl: Κτυπά 13άρι στον Στρόβολο

Συνεχίζει την επεκτατική της πολιτική η αλυσίδα υπεραγορών Lidl αφού την επόμενη βδομάδα θα λειτουργήσει ακόμα ένα κατάστημα.

Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 7 το πρωί και πρόκειται για το 13ο  κατάστημά της διεθνούς αλυσίδας στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στον Στρόβολο.

Η εταιρεία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς και συνεχίζει την στρατηγική του.

«Την ημέρα έναρξης του νέου μας καταστήματος από τις 11 π.μ. η Νταϊάν Κόχυλα, μια γκουρού της ελληνικής κουζίνας και λάτρης της μαγειρικής, θα σας υποδεχτεί στο νέο μας κατάστημα στο Στρόβολο.  Η Νταϊάν Κόχυλα, γνώριμη πλέον σε όλους μας, από τη δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής «Τι θα φάμε σήμερα μαμά» μια παραγωγή της Lidl που προβάλλεται στο κανάλι Σίγμα, θα μοιραστεί μαζί σας έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και ποικιλία συνταγών για εύκολο και νόστιμο μαγείρεμα», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Lidl, καταλήγει η ανακοίνωση, διεισδύει στις γειτονιές της Κύπρου, εξαπλώνοντας το δίκτυό των καταστημάτων της με βασικό στόχο την άρτια εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Δειτε Επισης

Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!