Πλοήγηση στη νέα κανονικότητα: Το μέλλον των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες

Μια πληθώρα ευκαιριών και προκλήσεων καταγράφει ο τομέας των επαγγελματικών υπηρεσιών για ιδιώτες πελάτες.

Οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των θεσμικών επενδυτών και ατόμων με μεγάλη περιουσία (HNWI) και πώς πρέπει να τύχουν διαχείρισης αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα, ιδίως λόγω της πολυπλοκότητας των διεθνών δομών.

Η ικανοποίηση των χρηματοοικονομικών και νομικών αναγκών τους απαιτεί στρατηγική συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ανάπτυξη προηγμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους αποτελεί προτεραιότητα για τον τομέα.

Το μέλλον των υπηρεσιών για ιδιώτες πελάτες έγκειται στην προσφορά εξατομικευμένων στρατηγικών που ανταποκρίνονται στις περίπλοκες ανάγκες των πελατών. Αυτό προϋποθέτει την κατανόηση και την πλοήγηση στις πολυπλοκότητες των διεθνών φορολογικών νόμων, των ρυθμιστικών πλαισίων και των πολιτισμικών διαφορών.

Οι εταιρείες πρέπει να παραμείνουν μπροστά επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής, ταλέντο και στρατηγικές για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των HNWI και πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεί ένα ζήτημα για το οποίο πολύτιμη καθοδήγηση θα δώσει ο Jonathan Conder, Private Wealth, Stephenson Harwood LLP UK. Ο Conder με τη συμμετοχή του στο προσεχές 9ο Cyprus Professional Services Conference θα παρουσιάσει τάσεις και εξελίξεις στο χώρο των ιδιωτικών πελατών, σε μια ομιλία με τίτλο «Νavigating the new norm: The future of private client services».

Συμβουλευτική υποστήριξη σε άτομα και οργανισμούς του εξωτερικού

Ο Jonathan Conder είναι Partner στην ομάδα ιδιωτικού πλούτου της Stephenson Harwood και συμβουλεύει Βρετανούς και άλλους ξένους ιδιώτες πελάτες, διαχειριστές, ιδρύματα, οικογενειακά γραφεία και ιδιωτικές τράπεζες σε όλες τις πτυχές της φορολογίας, του trust, της περιουσίας και διαδοχικού σχεδιασμού.

Παρέχει επίσης συμβουλές για μεταναστευτικά και φιλανθρωπικά θέματα. Διαθέτει επίσης σημαντική εμπειρία στην παροχή βοήθειας σε οικογένειες και διαχειριστές για την αντιμετώπιση φορολογικών ερευνών και την επίλυση διαφορών.

Από τα ταραγμένα νερά στις νέες ευκαιρίες

Μετά από δεκαετίες σταθερότητας και ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια ο τομέας των επαγγελματικών υπηρεσιών βρέθηκε να πλέει σε ταραγμένα νερά, αντιμετωπίζοντας πρωτοφανείς διεθνείς κρίσεις.

Ποτέ άλλοτε η ανάγκη για μετασχηματισμό δεν ήταν τόσο εμφανής σε τόσα επίπεδα: Από την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και την είσοδο σε νέες αγορές μέχρι την τεχνολογική μεταμόρφωση και τις απαιτήσεις έναντι της βιωσιμότητας, ο τομέας γυρίζει μια νέα σελίδα.

Το πώς επηρεάζει η πολιτική τον ανταγωνισμό του τομέα και ποιες είναι οι εμπορικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το πρόσωπο της βιομηχανίας θα συζητηθούν ενδελεχώς στο προσεχές 9ο Cyprus Professional Services Conference, στο Hilton Nicosia.

Mε θεματική «Professional and Financial Services: Working together to Make Cyprus an Attractive International Business Centre», το συνέδριο επιστρέφει την 21η Μαΐου 2024 για να διερευνήσει πολιτικά, εμπορικά και εταιρικά ζητήματα, φέρνοντας στο προσκήνιο τις εμπειρίες και τις συστάσεις διεθνών ηγετών της επιχειρηματικότητας ως περιπτώσεις μελέτης για στρατηγικό σχεδιασμό, δημιουργία εσόδων και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, ο θεσμός θα φέρει στον ίδιο χώρο τους ηγέτες του τομέα στην Κύπρο για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με διεθνούς φήμης προσωπικότητες για το μέλλον του διαρκώς εξελισσόμενου Κλάδου.

Ποιους αφορά

Τι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα οι παροχείς επαγγελματικών υπηρεσιών για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη; Αν ανήκεις σε έναν από αυτούς, δήλωσε έγκαιρα τη συμμετοχή σου και πάρε πολύτιμες απαντήσεις.

Το συνέδριο απευθύνεται, συγκεκριμένα, σε:

  • Λογιστικές, Ελεγκτικές και Φορολογικές εταιρείες
  • Δικηγορικά Γραφεία και Νομικοί Σύμβουλοι
  • Πάροχους Διοικητικών Υπηρεσιών
  • Πάροχους Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης
  • Διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχείων και Επενδύσεων
  • Τράπεζες και άλλες χρηματοπιστωτικές ιδρύσεις
  • Σύμβουλοι Διαχείρισης Πλούτου
  • Εταιρείες που λειτουργούν στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα
  • Διευθυντές Κυβερνητικών Υπηρεσιών και αξιωματούχοι από Ρυθμιστικά Όργανα

Πληροφορίες

  • Main Sponsor: Bank of Cyprus
  • Sponsor: Softline Computer Systems
  • Fintech Sponsor: ECOMMBX
  • With the Support of: CIFA, CYFA, ISACA Cyprus Chapter
  • Organiser: ΙΜΗ
  • Supporter: EY, Invest Cyprus, KPMG, PwC Cyprus, Marshall Islands (RMI)
  • Communication Sponsors: CBN, GOLD, IN Business magazine, Super FM

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)