Eπαναπροσδιορίζοντας τα αεροπορικά ταξίδια στη νέα εποχή

Η αεροπορία αποτελεί κομβικό παράγοντα για την οικονομία και την κοινωνία, διασφαλίζοντας τη σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και των επιχειρήσεων σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας, οι αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να προσαρμόζονται και να καινοτομούν, προκειμένου να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιβατών.

Οι σύγχρονες αεροπορικές, έχουν ως στόχο να προσφέρουν διαφορετικά είδη εξυπηρέτησης, προσφέροντας έτσι επιλογές για κάθε είδους ταξιδιώτη. Έντονες είναι οι προσπάθειες που κάνουν για καινοτομία και ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του αντίκτυπου τους στο περιβάλλον.

Τα αεροπορικά ταξίδία μπαίνουν λοιπόν σε μια εποχή και ο Mikhail Alenkin, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Cyprus Airways έχει να πει πολλά γι’ αυτήν. Με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας τα αεροπορικά ταξίδια στη νέα εποχή: Στρατηγικές ανάπτυξης: Προκλήσεις, καινοτομίες και στρατηγικές ανάπτυξης», το μέλος του ΔΣ θα προβεί σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Senior Manager Aviation Development, Marketing and Communication, HERMES Airports, Δρ Μαρία Κουρούπη, μέσα της οποίας θα δώσει το στίγμα της μεγάλης αλλαγής.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί κατά το 45ο Cyprus Hotel Summit & Exhibition που παρουσιάζει ο ΠΑΣΥΞΕ, και επί τάπητος θα βρεθούν προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αεροπορική βιομηχανία, όπως η αύξηση του κόστους καυσίμων, η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις, η ανταγωνιστικότητα μεταξύ αεροπορικών εταιρειών και η προσαρμογή στις αλλαγές στον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι, καθώς και οι καινοτομίες που εφαρμόζονται στην αεροπορική βιομηχανία, όπως οι νέες τεχνολογίες στα αεροσκάφη, οι βιώσιμες εναλλακτικές για τα καύσιμα και οι ψηφιακές λύσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Αναμένεται επίσης να γίνει αναφορά σε στρατηγικές ανάπτυξης που ακολουθούν οι αεροπορικές εταιρείες, όπως η πρόσβαση σε νέες αγορές, οι συμμαχίες με άλλες αεροπορικές εταιρείες και η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων για τους επιβάτες.

Who is who

Με ειδίκευση στην Τεχνολογία Αεροπορίας, ο Mikhail Alenkin επί σειρά ετών, έχει ηγηθεί έργων που σχετίζονται με την αγορά, την πώληση και τη διαχείριση επαγγελματικών αεροσκαφών. Από την ίδρυση της ArcosJet το 2014, έχει καταστήσει την εταιρεία έναν από τους κορυφαίους μεσίτες στις πωλήσεις επαγγελματικών τζετ. Το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει δεκάδες επιτυχημένες διεθνείς συμφωνίες μεσιτείας επιχειρηματικών αεροσκαφών. Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2020 ο Mikhail έχει επεκτείνει το επιχειρηματικό του χαρτοφυλάκιο σε έργα στον αεροπορικό κλάδο, την εμπορία νέων αεροσκαφών, τη λειτουργία ελικοπτέρων & eVTOL και τις υποδομές. Ο Mikhail είναι μεγάλος οπαδός του yachting, παίκτης του τένις και σπουδαστής σχολής πιλότων.

Το Συνέδριο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

Διανύοντας ήδη την 45η χρονιά του, το Cyprus Hotel Summit & Exhibition αποτελεί αδιαμφησβήτητα το συνέδριο-ορόσημο στην Κύπρο γύρω από τον ξενοδοχειακό κλάδο και την φιλοξενία. Με το βλέμμα στο μέλλον, το Συνέδριο θα διερευνήσει τις βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το τοπίο και τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας που είναι απαραίτητοι για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν τα ξενοδοχεία, σε ένα απρόβλεπτο και ραγδαία μεταλλασσόμενο περιβάλλον.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό. Εκεί, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μερικά γνωστά ονόματα του κλάδου, να εξερευνήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο.

Προσελκύοντας ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου από την Κύπρο και το εξωτερικό, το Συνέδριο θα περιλαμβάνει, ειδικότερα, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, όπου οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να εξερευνήσουν τα όσα προσφέρουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της φιλοξενίας.

Τελετή βράβευσης

Οι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να παραστούν και στην πρώτη τελετή απονομής βραβείων, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του, το 45ο Hotel Summit & Exhibition θα τιμήσει βασικούς παράγοντες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς της.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, διευθύνοντες συμβούλους και στελέχη ξενοδοχείων και επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Από μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες έως boutique hotels, από παραδοσιακά πολυτελή ξενοδοχεία έως νεοφυείς επιχειρήσεις της Gen Z και εναλλακτικά θέρετρα, ο θεσμός υπόσχεται για άλλη μια φορά να αφήσει το στίγμα του στον συναρπαστικό κόσμο της φιλοξενίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες

Οργανωτής: Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Αργυρός Χορηγός: Hellenic Bank

Χάλκινος Χορηγός: CSC Christodoulou

Υποστηρικτές: Hermes Airports, IMR/University of Nicosia™, UIBS

Official Air Carrier: AEGEAN

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείο Τουρισμού

Εκθέτες: Human Resource Development Authority of Cyprus (HRDA), Aphrodite Delights, E. G. Anemos Hygiene Services Ltd, ΑΤΟΜ EXTERMINATORS LTD, B2B Insurance Brokers, Cyprus Forest Industries Public Ltd, City Unity College, Cyntrix Information Management, Easytech, EURES Cyprus, EUROTEL HOSPITALITY Group, FoodFlow, FoxTel, GLOSEC, Greenspan Projects, Hellenic Technical Enterprises ltd, JCC Payment Systems, MUSKITA Aluminium Industries, Orthodoxou Employment, PADELERGO, H&R Pure Water, RevitUp, Sportbenefit, Theova UHS Enterprise Solutions Ltd, Travelbook GuestFlip, webhotelier | primalres

Συντονιστής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN, περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Από τους πιο αξιόπιστους οικονομικούς πυλώνες της Κύπρου η ναυτιλία-'Ετοιμη η Βουλή να συμβάλει εποικοδομητικά
Πλήρες ναυτιλιακό κέντρο η Κύπρος-Τα κίνητρα και τα πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου
Ξενάγηση φοιτητών του University of Nicosia στο υπό κατασκευή Palm Beach Hotel & Resort
ΕΚΟ Κύπρου: Εκστρατεία αγάπης για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία
Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δέσμευσή της για στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ ΕΕΝ Κύπρου και DIGINN-Χαιρετίζει το ΚΕΒΕ
Νικόλας Χατζηαβραάμ: Η επιρροή της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες και οι τρεις πολύτιμες συμβουλές
J. Conder: Η τεχνητή νοημοσύνη θα διαμορφώσει την άσκηση της δικηγορίας τα επόμενα χρόνια
Από «ανιαροί» λογιστές, πάροχοι κορυφαίας συμβουλευτικής υποστήριξης-Η αλλαγή ρόλου, ταυτότητας και κατεύθυνσης
Πεπεισμένοι για τις ικανότητές τους στο επιχειρείν οι Κύπριοι-Εύκολη η έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας