Γ. Φραντζέσκος: Φτιάξαμε έναν χώρο που έλειπε από τη Λάρνακα (video)

Όλη η φιλοσοφία γύρω από το Old Market St. και το μυστικό της επιτυχίας

Ο Γιώργος Φραντζέσκος είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του Old Market St. στη Λάρνακα. Πρόκειται για έναν χώρο, όπου παρέες φίλων έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να συζητήσουν και να απολαύσουν ένα ποιοτικό ποτό ή κοκτέιλ.

Φιλοξενούμενος στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Τhe Dreamers, ο Γιώργος Φραντζέσκος εξηγεί πώς τέσσερα άτομα κατάφεραν-με σωστό καταμερισμό εργασίας-να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό είδος μαγαζιού, που μέχρι τότε απουσίαζε από τη Λάρνακα. Η σωστή και καλή επικοινωνία μεταξύ των ιδιοκτητών οδήγησε σε μια αρμονική και αγαστή συνεργασία χωρίς συγκρούσεις.

Διαβάστε ακόμα: 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Φραντζέσκο, δεν υπάρχει μαγική συνταγή της επιτυχίας, παρόλο που τεράστιο ρόλο διαδραματίζουν η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η υπομονή. Ο ίδιος θεωρεί ως «μυστικό» την αγάπη και την αφοσίωση που έχει κάποιος για την επιχείρησή του.

Δείτε πιο κάτω το τρίτο επεισόδιο της σειράς The Dreamers:

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους και έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματά να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων η οποία θα ξετυλίξει το success story 10 κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.