Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νικόλας Μαρκαντώνης

InBusinessNews  27/09/2021 15:32
Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νικόλας Μαρκαντώνης

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νικόλας Μαρκαντώνης

InBusinessNews  27/09/2021 15:32

Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στον τομέα της ενημέρωσης, εύχεται η ομάδα της Avaton Communications στο Νικόλα Μαρκαντώνη - Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Η επιστροφή του στην τηλεόραση είναι σίγουρα άλλο ένα στοίχημα που πρόκειται να κερδίσει, επισημαίνουν οι συνεργάτες του στην Avaton.

Η Μαίρη Χαρίτωνος Διευθύνουσα Σύμβουλος της Avaton Communications, τονίζει σε δήλωση της ότι στη μακρά πορεία του στην τηλεόραση ο Νικόλας Μαρκαντώνης, έχει αποδείξει την αξία και τη μαχητικότητα του στην αρένα της ενημέρωσης. Η αμεσότητα και ο δυναμισμός του επισημαίνει, είναι βέβαιο ότι θα προσδώσουν ποιότητα, στο τελικό αποτέλεσμα της παρουσίαση της μεσημβρινής εκπομπής του ΡΙΚ1 “Brand News”.

Αναφερόμενη τέλος η Μαίρη Χαρίτωνος, στο ρόλο και στα καθήκοντα του στην Avaton Communications, υπογραμμίζει ότι σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, ο Νικόλας Μαρκαντώνης με συνέπεια και αφοσίωση συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας, διεκδικώντας το καλύτερο, για εμάς και για τους πελάτες µας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας