Κ.Ευθυμίου: Περιφερειακός Διευθυντής της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς

Στην αναβάθμιση της οργανωτικής της δομής σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με τη δημιουργία των θέσεων του Περιφερειακού Διευθυντή και του Διευθυντή Εταιρικής Ανάπτυξης Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, προχώρησε η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς.
 
Όπως αναφέρει η εταιρεία, προχώρησε σε αναδιοργάνωση "ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ταχεία ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και του κύκλου εργασιών των θυγατρικών εταιρειών της PPD Romania, PPD Croatia και PPD Slovenia". 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κωνσταντίνος Ευθυμίου, μετά από την πορεία του στη θέση του Γενικού Διευθυντή της PPD Croatia και της PPD Slovenia αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως Region Director CEE (Central and Eastern Europe), ενώ η κα Barbara Razem, Διευθύντρια Πωλήσεων της PPD Slovenia, με πολύχρονη προηγούμενη εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, αναλαμβάνει τη θέση Organizational Development Manager CEE. 

Τη θέση του General Manager της PPD Croatia αναλαμβάνει η κα Renata Sobak, ενώ ο κ. Ivan Marin αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Director στη PPD Croatia. 

Τέλος, ο κ. Χρίστος Καψοκέφαλος, αναλαμβάνει καθήκοντα ως General Manager της PPD Slovenia.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι τρεις θυγατρικές της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, εργοδοτούν σήμερα πέραν των 100 ατόμων, διανέμοντας και προωθώντας τόσο τα προϊόντα της Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας ποτών στον κόσμο, όσο και σωρεία άλλων διεθνών εταιρειών όπως Gruppo Campari, Ilva Saronno, Jose Cuervo, Nestle Waters, Danone, Henkell και άλλες με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. «Οι PPD Romania και PPD Croatia κατέχουν την πρώτη θέση στην κατηγορία ποιοτικών εισαγόμενων ποτών στις αντίστοιχες αγορές τους, ενώ η PPD Slovenia κατάφερε μόλις σε δύο χρόνια να διπλασιάσει τις πωλήσεις της», αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στις νέες αλλαγές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς κ. Αλέξης Φωτιάδης συνεχάρη τα στελέχη της εταιρείας που έχουν προαχθεί και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Επεσήμανε ότι «Στόχος μας είναι η αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρείας και η καλύτερη ανταπόκρισή της στο νέο περιβάλλον προκλήσεων και ευκαιριών που διαμορφώνεται. Αναπτύσσοντας περισσότερο το ανθρώπινο δυναμικό, τα συστήματα λειτουργίας και την τεχνογνωσία μας, θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να αναγνωριζόμαστε ως μια από τις πιο προοδευτικές εταιρείες ποτών στην περιοχή δραστηριότητας μας».

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα