Θεοχάρους: Εξεύρεση κονδυλίων για το Ταμείο Αλληλεγγύης

INBusinessNews  22/05/2014 12:44
Θεοχάρους: Εξεύρεση κονδυλίων για το Ταμείο Αλληλεγγύης

Θεοχάρους: Εξεύρεση κονδυλίων για το Ταμείο Αλληλεγγύης

INBusinessNews  22/05/2014 12:44

Να βρει περισσότερα κονδύλια για το ταμείο αλληλεγγύης ώστε να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που ζουν στο όριο της φτώχιας είναι το μικρό στοίχημα της κυρίας Ελένης Θεοχάρους εάν επανεκλεγεί στο αξίωμα της Ευρωβουλευτή. 
Η υποψήφια ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού μίλησε στο InBusinessNews για τους λόγους που  επαναδιεκδικά θέση στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Mεταξύ άλλων, ανέφερε  «το προσωπικό μου στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσω όλα όσα έχω ξεκινήσει στη προηγούμενη θητεία, να τα κάνω πολύ πιο αποδοτικά με τη πείρα που έχω αποκτήσει, τις διασυνδέσεις και  τις συμμαχίες που έχω συνάψει με ευρωβουλευτές όλης της κομματικής διαστρωμάτωσης ».

Ερωτηθείς για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο  σε σχέση με τη Τρόικα, σημείωσε ότι  το κοινοβούλιο ήταν πάντα φιλικό προς όλους τους λαούς που υπέστησαν την επέλαση του μη θεσμοθετημένου οργάνου της Τρόικας. Συμπλήρωσε  «έχουμε αποφασίσει και έχουμε ψηφίσει ότι κανένα μέτρο της Τρόικα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί εάν δεν περνάει από την έγκριση του ευρωπαϊκού  κοινοβουλίου».

Η κυρία θεοχάρους ανέφερε  επίσης ότι πολλά από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί έχουν δημιουργήσει συνθήκες που μπορεί να συνιστούν και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων γι’ αυτό το λόγο τόνισε, «θα πρέπει να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων».

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας