PAA BIO PRO: Αξιοποιώντας τις θαυματουργές ιδιότητες της Aloe Vera

Η ιδέα για τα προϊόντα PAA BIO PRO προήλθε από τα τρία παιδία της οικογένειας Κανναουρίδη και συγκεκριμένα από την αγάπη τους για τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Με κύριο συστατικό την αλόη βέρα, η εταιρεία, από το 2018, λανσάρει βιολογικά προϊόντα, χωρίς χρωστικές ουσίες και πρόσθετα συντηρητικά. Όλα τα προϊόντα προωθούνται στην αγορά κατόπιν του ελέγχου και της επίβλεψης έμπειρων ερευνητών και επιστημόνων.

Την PAA BIO PRO, παρουσιάζει σε συνέντευξή της στο InBusinesssNews, η Αννίτα Κανναουρίδου, εμπορική διευθύντρια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρείας.

«Βασική φιλοσοφία των προίόντων μας, είναι κάθε άνθρωπος να νιώθει καλά, με το σώμα, με τον οργανισμό του γενικότερα και να αποκτήσει μια ξεχωριστή ποιότητα ζωής εντάσσοντας στην καθημερινότητά τους προϊόντα με βάση την αλόη βέρα», ανέφερε.

Μιλήστε μας για την εταιρεία και τα προϊόντα που παρέχετε…
Η PAA BIO PRO είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η πρώτη πιστοποιημένη κυπριακή εταιρεία για μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία και εμπορία της παγκοσμίου φήμης θαυματουργού φυτού βιολογικής καλλιέργειας Aloe Vera Barbadensis Miller. Η εταιρεία λανσάρει πλέον επίσημα 20 κωδικούς στα ράφια κυπριακών και ελληνικών αλυσίδων υπεραγορών, delicatessen, Bio Stores, Cafe & Lounge Bars τις εμπορικές επωνυμίες Gold Bio Life & Royaloe, ως εκ τούτου ετοιμάζεται για εξαγωγές σε χώρες τις ΕΕ.

Σε ποιους απευθύνεται η PAA BIO PRO;
H PAA δημιούργησε μια σειρά δροσιστικών ροφημάτων, μια πρόταση ευζωίας με κύριο συστατικό της το φυτό της αλόη βέρα το οποίο δρα θεραπευτικά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Τα ροφήματα αυτά έχουν ως βασικό άξονα μια ισορροπημένη διατροφή. 

Η ομάδα της PAA προσφέρει σε κάθε καταναλωτή ένα απόλυτα βιολογικό και φυσικό προϊόν. Απευθύνεται στον άνθρωπο που αναζητά τη μακροζωία, την ευεξία, την τόνωση, την καλή υγεία και την ομορφιά. Η καινοτομία των εν λόγω προϊόντων έγκειται πρώτα απ’ όλα στον τρόπο και τις μέθοδος παρασκευής  τους, η οποία προκύπτει μέσα από μια επιτυχημένη συνεργασία με την επιστημονική της ομάδα αλλά ταυτόχρονα είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε επί κοινού με απώτερο σκοπό να παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό ένα προϊόν το οποίο θα δει άμεσα αποτελέσματα στον οργανισμό του.

Τα προϊόντα μας, απευθύνονται σε κάθε καταναλωτή που επιθυμεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, να εντάξει στην καθημερινή διατροφή του καινούριες συνήθειες, εντούτοις όμως συμβουλεύουμε τον κάθε καταναλωτή να ενημερώνεται κατάλληλα πριν τα εντάξει στο πρόγραμμά του.

Πώς η πανδημία επηρέασε τη ζήτηση των προϊόντων σας;
Γενικότερα νιώθουμε ιδιαίτερα ευνοημένοι όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα των προϊοντων μας. Σίγουρα, η πανδημία ήταν μια πρωτόγνωρη και δυστυχώς δύσκολη εμπειρία για όλους μας, εντούτοις όμως εν καιρώ «κρίσης – πανδημίας» πετύχαμε να λανσάρουμε καινούρια προϊόντα στην αγορά, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς αυτό δεν θα γινόταν εφικτό χωρίς την τεράστια ανταπόκριση που επέδειξαν εκατοντάδες καταναλωτές σε πιο υγιεινά προϊόντα όπως αυτά της αλόης.

Διαβάστε ακόμα: 

Έκαναν θραύση οι επιχορηγημένες διακοπές για εμβολιασμένους

Το φθηνότερο οικιστικό ακίνητο και οι διώροφες κατοικίες κάτω των €35.000

Η αλόη βέρα, με τις ευεργετικές της ιδιότητες, τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που εμπεριέχει αλλά ταυτόχρονα και την αποτοξίνωση που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, η ζήτησή της εν καιρώ πανδημίας αυξήθηκε.   

Ποιες είναι σήμερα οι προκλήσεις για τον τομέα σας και την επιχείρησή σας;
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι πάρα πολλές, καλούμαστε να διαχειριστούμε ζητήματα πολύ πρωτόγνωρα για εμάς, όμως ας μην ξεχνάμε πως δημιουργηθήκαμε και που βρισκόμαστε σήμερα. Το 2017 δειλά δειλά με πολύ αγάπη, χωρίς αρχικά σκέψεις επαγγελματικού επιπέδου, η αδελφή μου έχοντας ένα ξεχωριστό δεσμό με την γη, την ακολουθήσαμε και μαζί φυτέψαμε τις πρώτες καλλιέργειες αλόης. Το 2018 όταν ιδρύθηκε η εταιρεία, είχαμε πολύ πίστη, αγαπή για να δημιουργήσουμε κάτι που θα βοηθούσε τον συνάνθρωπό μας.

Με βασικό άξονα την φιλοσοφία μας ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν για όλους, τολμήσαμε να πρωτοτυπήσουμε, να επενδύσουμε στην υγεία του καθενός μας και η αποστολή μας ήταν ότι θέσαμε σαν στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα για τους καταναλωτές που θα μας εμπιστευθούν και θα μας αγαπήσουν. Πάντα υπάρχει η ανάγκη και ο χώρος για νέα καινοτόμα προϊόντα.

Μέσα στις προκλήσεις που έχουμε να διαχειριστούμε είναι τα καιρικά φαινόμενα και οι υψηλές θερμοκρασίες της Κύπρου κατά τις καλοκαιρινές περιόδους.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας σας;
Η εταιρεία ήδη βρίσκεται στην διαδικασία υλοποίησης ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου, όπου θα εξυπηρετούνται οι ανάγκες που προκύπτουν από τις καθημερινές και πιο απαιτητικές εργασίες για μεγαλύτερες παραγωγές. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε να αναπτύξουμε την γκάμα των προϊόντων μας, πετυγχαίνοντας έτσι και καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα που προσφέρουμε στον καταναλωτή.

Πόσα άτομα εργοδοτείτε;
Η εταιρεία μας συνεχώς επενδύει στον άνθρωπο, στηρίζει, βοηθά και ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για εργασία από νεαρά σε ηλικία άτομα οι οποίοι επιδεικνύουν ενδιαφέρον για να εργαστούν στην επιχείρησή μας. Τα τελευταία χρόνια έχουν εργοδοτηθεί γύρω στα 15 – 20 άτομα κάποιοι σε μόνιμη αποσχόληση και κάποιο σε προσωρινή απασχόληση. 

Ποιο το δικό σας μήνυμα;  
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καταναλωτές που αγκάλιασαν αυτή την ιδέα που σήμερα βρίσκεται στα σπίτια τους. Εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του χυμού που του προσφέρουμε, γνωρίζουμε και επιβλέπουμε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας χρησιμοποιώντας εκσυγχρονισμένες μεθόδους, τηρώντας και εφαρμόζοντας το σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας.

Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παράγουμε τα πιο αγνά, δραστικά και αποτελεσματικά προϊόντα, η συγκομιδή γίνεται με χειρωνακτικό τρόπο, χωρίς να τραυματίσουμε το φυτό. Τα προϊόντα της PAA, προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα ή θέματα που προκύπτουν από τον σύχρονο τρόπο ζωής μολύνσεις, στρες και αυτό το επιτυγχάνουν μέσω διατροφής και άσκησης για υγεία, ευεξία και τόνωση.

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022