Γιατί είναι καλύτερο να αγοράσετε iPhone τον Σεπτέμβρη

Με βάση το πρόσφατο παρελθόν, η Apple θα λανσάρει πιθανώς νέα τηλέφωνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, τα οποία θα έχουν ταχύτερα τσιπ και καλύτερες κάμερεςαπό τα τωρινά της μοντέλα. Και επίσης με βάση την προηγούμενη εμπειρία, η εταιρεία πιθανότατα θα μειώσει τις τιμές στα παλαιότερα τηλέφωνα, δίνοντας στους αγοραστές μια ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα σε σχέση με το τι θα πλήρωναν κανονικά.

Η συμβουλή αυτή έρχεται σε μια στιγμή που φουντώνουν οι φήμες ότι η Appleσχεδιάζει να παρουσιάσει τρία iPhone 11 τον Σεπτέμβριο. Εκτιμάται ότι τα μοντέλα θα περιλαμβάνουν ταχύτερους επεξεργαστές και –  σε κάποια τουλάχιστον μοντέλα – μια κάμερα τριπλού φακού για τη λήψη καλύτερων φωτογραφιών.

Αν η Apple συνεχίσει την παράδοση, θα είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία λανσάρει τηλέφωνα τον Σεπτέμβριο. Παρόλο που η εταιρεία είναι γνωστό ότι προσπαθεί να μην αποκαλύπτει τα μυστικά της, το προγραμματισμένο λανσάρισμα των νέων μοντέλων είναι αρκετά προβλέψιμο.

Από το 2012, η ​​Apple κυκλοφορεί τα νέα iPhone κάθε Σεπτέμβριο. Περιστασιακά, η εταιρεία παρουσιάζει επίσης μοντέλα σε άλλους μήνες: το iPhone SE βγήκε τον Μάρτιο του 2016, το iPhone X τον Νοέμβριο του 2017, και το iPhone XR πέρυσι τον Οκτώβριο.

Οι καταναλωτές που σκέφτονται να αγοράσουν το πιο πρόσφατο iPhone είναι συνεπώς «παγιδευμένοι». Τα φετινά τηλέφωνα – το iPhone XR, το iPhone XS και το iPhone XS Max – είναι τα πιο πρόσφατα μοντέλα, αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες είναι πιθανό να αντικατασταθούν από νεότερα μοντέλα.

Δυνητικά, όσοι δεν ενδιαφέρονται να έχουν στην κατοχή τα πιο πρόσφατα μοντέλα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα περιμένοντας. Μετά την αποκάλυψη των νέων τηλεφώνων της – μερικά από τα οποία κοστίζουν 1.000 δολάρια ή περισσότερο – η Apple συνήθως προσφέρει εκπτώσεις στα παλαιότερα μοντέλα της.

Πέρυσι, μετά την παρουσίαση των νέων iPhone τον Σεπτέμβριο, η Apple μείωσετις τιμές του iPhone 7 κατά 100 δολάρια, διαμορφώνοντας την τιμή εκκίνησης στα 449 δολάρια. Η τιμή του μοντέλου iPhone 8 της Apple μειώθηκε κατά 100 δολάρια, με τιμή εκκίνησης τα 599 δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αύγουστος δεν είναι ο ιδανικός μήνας για την αγορά ενός iPhone.

 
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Ebury: Οι υψηλές πληθωριστικές πιέσεις καθυστερούν την μείωση των επιτοκίων στις ΗΠΑ
Τουρκία: Φρένο στις αυξήσεις επιτοκίων-Μαζεύει τις απώλειες η λίρα
Δημοσκόπηση Reuters: Η παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσει την ανάπτυξή της μέχρι το 2025
Ρωσία: Αμετάβλητα στο 16% τα επιτόκια-Νέο υψηλό για το ρούβλι
Έρευνα ΕΚΤ: Βελτιώνεται η εικόνα που έχουν οι καταναλωτές για τον πληθωρισμό
Οδεύει προς τα $10.000 ο χαλκός μετά την προσφορά της BHP για την Anglo American
Αύξηση 3% στα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου της TotalEnergies
TikTok: Αναζητεί «παραθυράκια» να αποφύγει το πρόστιμο της Ε.Ε.
Την μικρότερη ανάπτυξη διετίας σημείωσε η οικονομία των ΗΠΑ το α΄ τρίμηνο
Γεν: «Βουτιά» 34 ετών παρά την παρέμβαση των αρχών