Ανοίγουν προσφορές για 110 κάμερες €35 εκατ

Σε προκήρυξη της προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης, στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) θα προχωρήσει πριν από το τέλος Ιουνίου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
 
Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδου, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για το Κυβερνητικό Ενοποιημένο Δίκτυο, δήλωσε ότι εντός της ημέρας, οι Ηλεκτρομηχανολογικές Υπηρεσίες, «θα προχωρήσουν στην προδημοσίευση της πρόθεσης για την προκήρυξη προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος, στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement)».
 
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, «η προκήρυξη της προσφοράς θα γίνει μια εβδομάδα μετά την προδημοσίευση».

Σύμφωνα με τα έγγραφα της προδημοσίευσης, το κόστος του έργου εκτιμάται στα €35,2 εκατομμύρια και προνοεί την εγκατάσταση συνολικά 90 σταθερών καμερών και άλλες 20 κινητές κάμερες σε δύο φάσεις. Προνοείται επίσης πιλοτική φάση η οποία περιλαμβάνει την εγκατάσταση τεσσάρων καμερών στη Λευκωσία.

Ειδικότερα οι σταθερές κάμερες κατανέμονται σε19 στη Λευκωσία σε 6 σημεία, 31 στη Λεμεσό σε 10 σημεία, 14 στη Λάρνακα σε 10 σημεία, 14 στην Πάφο σε 10 σημεία, 4 στο αγροτικό δίκτυο της Επαρχίας Λάρνακας, 2 στον παλαιό δρόμο Λεμεσού Πάφου και άλλες 6 στην περιοχή Τροόδους.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να προκηρυχθεί στις 27 Ιουνίου, όπως αναφέρεται.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Με κέρδη έκλεισε την βδομάδα το ΧΑΚ-Στο 0,38% η εβδομαδιαία απόδοση
Περιοδεία στον Πρωταρά πραγματοποίησε ο Κώστας Κουμής
Απόψεις για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε. αντάλλαξαν Μ. Κεραυνός-Λ. Χριστοφόρου
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Στη Νέα Υόρκη για επαφές ο Γιώργος Παπαναστασίου-Στο επίκεντρο οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Κύπρο
Πτώση, μετά από το τριήμερο ανοδικό σερί, παρουσίασε το ΧΑΚ
ΚΟΕ: Στο 2,6% το 2024 και στο 3,3% το 2025 ο ρυθμός ανάπτυξης
Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)