Powered by

Mouson: Ενώνει δυνάμεις με Vino Hospitality και επιστρέφει ανανεωμένο

Ένα αγαπημένο μέρος της Λευκωσίας για brunch και όχι μόνο, το Mouson Bar Restaurant ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σύντομα, υπό τη διαχείριση του Vino Hospitality Group.

Η πολύχρονη εμπειρία του Vino Hospitality Group προστίθεται στα ήδη πετυχημένα χαρακτηριστικά του Mouson, που είχαν ως αποτέλεσμα βραβευτεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Νέες προσθήκες στο μενού
Στο ανανεωμένο μενού για brunch και dinner του έχουν προστεθεί νέα δημιουργικά πιάτα έχοντας ως αρχή την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων.

Διαβάστε ακόμα:

Πλαστική σακούλα μόνο… στα ράφια των υπεραγορών

Νέα πολυώροφη οικιστική ανάπτυξη στη Λεμεσό

 

Ο Ανδρέας Κυπριανού, Διευθύνων Σύμβουλος του Vino Hospitality Group και Wine Director της Vino Cultura, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Mouson, προκειμένου να προσφέρουμε μια καινούρια εμπειρία στον χώρο της εστίασης στη Λευκωσία».

 

Υπενθυμίζεται ότι στον Vino Hospitality Group ανήκουν το Vino Cultura Bar & Restaurant, το Vino Cultura Distribution, το Vino Cellar, το Vino Deli, το εστιατόριο Rous fine dining, καθώς και τα κρασιά Τethys.

Δειτε Επισης

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία