Τα νέα εστιατόρια και στέκια της Μακαρίου

Νέες και επερχόμενες αφίξεις χώρων εστίασης έρχονται να αναβαθμίσουν τη λεωφόρο Μακαρίου, η οποία παρουσιάστηκε στο κοινό με ανανεωμένη εικόνα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Την ώρα που τα εμπορικά καταστήματα έχουν κατακλύσει την κομβική εμπορική οδό της Λευκωσίας, νέα εστιατόρια, καφεστιατόρια, μπαρ και άλλα στέκια ήρθαν ή έρχονται για να προσδώσουν λίγη περισσότερη ζωντάνια στην περιοχή.

Το InBusinessNews παρουσιάζει ορισμένους από τους νέους χώρους εστίασης της λεωφόρου Μακαρίου, με τους οποίους αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η νέα εικόνα της Μακαρίου (photos)

Δείχνουν τον δρόμο για τη Μακαρίου που θέλουν οι καταστηματάρχες

Κόντρες για τα αυτοκίνητα στη Μακαρίου

Bean Bar
Στο ισόγειο του 360, του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας, θα βρίσκεται το νέο διαφοροποιημένο concept του ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική, Bean Bar, το οποίο προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα από εκλεκτές ποικιλίες καφέ.

Το πρόσφατο άνοιγμα Bean Bar στον Κάψαλο, στη Λεμεσό, αποτελεί το τέταρτο κατάστημα της νεοσύστατης αλυσίδας, η οποία λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

Σύντομα αναμένεται το άνοιγμα καταστημάτων στο ισόγειο του 360 και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, ενώ η επέκταση του brand σε όλη την Κύπρο θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα, τόσο εντός των καταστημάτων Αλφαμέγα όσο και εκτός.

Διαβάστε ακόμη: 

Πού έρχεται νέα υπεραγορά Lidl στη Λεμεσό (pics)

IN Business Awards 2021: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία ΕΚΕ 

Coffee Berry
Στον χώρο του πρώην Akakiko θα λειτουργήσει το νέο κατάστημα Coffee Berry, της αλυσίδας που έγινε γνωστή μέσα από τους Φούρνους Ζορπάς.

 

Το ανεξάρτητο κατάστημα βρίσκεται σε κομβικό σημείο της λεωφόρου Μακαρίου, ενώ ακόμα ένα Coffee Berry θα ανοίξει στην οδό Λήδρας.

Café La Mode
Μετά την επιστροφή του Marks and Spencer, στη λεωφόρο Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας, αναμένεται στο επόμενο διάστημα και η επάνοδος ενός εκ των θρυλικών καφεστιατορίων της πρωτεύουσας.

 

Ο Όμιλος Voici La Mode θα λειτουργήσει και πάλι το Café La Mode, ενισχύοντας την παρουσία του στη Μακαρίου, μιας και ήδη άνοιξαν τα γαλλικά brand εσωρούχων, Etam και Undiz στο ισόγειο του 360, ενώ προσεχώς θα λειτουργήσει και το Accessorize.

The Ginery
Στη λεωφόρο Μακαρίου βρίσκεται από τον Δεκέμβριο ένας χώρος για τους λάτρεις του gin.

Το «The Ginery» προσφέρει πέραν των 40 επιλογών gin, καθώς και πέντε μοναδικά brands gin, τα οποία σερβίρονται μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα.

 

Στο μενού προστίθεται κάθε εβδομάδα μία νέα επωνυμία, με στόχο να φτάσει τις 100 διαφορετικές επιλογές σε gin.

Angel's Share
Ευφάνταστα κοκτέιλ σερβίρει ο καινούργιος προορισμός της πόλης.

 

Η λίστα κρασιών και η εκτενής συλλογή ουίσκι και άλλων οινοπνευματωδών ποτών συμπληρώνεται από ένα νόστιμο μενού φαγητού.

City Scape
Ένα ιστορικό καφεστιατόριο της Λευκωσίας επανέρχεται με νέα εικόνα και νέο όνομα.

Το πρώην SITIO Café & Restaurant, το οποίο ανήκε για 18 ολόκληρα χρόνια στην οικογένεια της PHC Franchiced Restaurants Public LTD, επαναλειτούργησε στο τέλος του 2020 υπό τη διεύθυνση του Occhio Hospitality Group.

 

Με τη νέα του ονομασία, Cityscape, το εστιατόριο επανήλθε ως all day προορισμός, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν προκειμένου να δοθεί μία αναβαθμισμένη εικόνα στο γνωστό στέκι της Λευκωσίας.

Columbia
Ο χώρος του γνωστού πρώην Da Capo, το οποίο αποτελούσε ένα από τα πολυσύχναστα στέκια της Μακαρίου, ανήκει πλέον στην οικογένεια της Columbia Restaurants.

 

Το café, το οποίο αποτελούσε πόλο έλξης για τους Λευκωσιάτες, επιστρέφει προσεχώς στο κέντρο της πρωτεύουσας, με διαφοροποιημένο concept.

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση