Πού έρχεται νέα υπεραγορά Lidl στη Λεμεσό (pics)

InBusinessNews  20/01/2022 06:35
Πού έρχεται νέα υπεραγορά Lidl στη Λεμεσό (pics)

Πού έρχεται νέα υπεραγορά Lidl στη Λεμεσό (pics)

InBusinessNews  20/01/2022 06:35

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η νέα υπεραγορά Lidl συνολικού εμβαδού 2.200 τ.μ. στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον Δήμο Αγίου Αθανασίου.

Οι κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2021 και περιλαμβάνουν την κατεδάφιση των υφιστάμενων υποστατικών και ανέγερση νέας υπεραγοράς.

LIDL 3

Οι εξωτερικές εργασίες του έργου περιλαμβάνουν την κατασκευή χώρου στάθμευσης συμπεριλαμβανομένων σκιάστρων, δρόμων και πεζοδρομίων περιμετρικά του καταστήματος, την εγκατάσταση εξωτερικών υπηρεσιών και την διαμόρφωση χώρων πρασίνου/πάρκου.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα νέα εστιατόρια και στέκια της Μακαρίου

IN Business Awards 2021: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία ΕΚΕ 

LIDL 5

 
LIDL 2

Η νέα υπεραγορά χωροθετείται στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, απέναντι από το Columbia Beach (παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και το ξενοδοχείο Crowne Plaza) και φτάνει μέχρι την οδό Θεόφιλου Γεωργιάδη. Είναι σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από το κτήριο Oval και ανατολικά της εκκλησίας Άγιος Γεώργιος Φραγκούδη.

0

 
0

Οι συντελεστές του έργου, είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο «Ι. Σταματούχος & Συνεργάτες Μηχανικοί Ε.Τ.Μ.Ε.»  ενώ τις κατασκευαστικές εργασίες θα επιμεληθεί η εταιρεία ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.

LIDL _ NEW
LIDL 4
0

0

0

0

0

0
0

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας