Powered by

Πρεμιέρα για το Jamie’s Italian

Γεγονός είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της αλυσίδας Jamie’s Italian, του γνωστού σεφ Jamie Oliver, αφού τις πύλες του στο κοινό άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο και δη στην Έγκωμη.

Η πρεμιέρα έγινε την Τρίτη, 19 Απριλίου, ενώ η εταιρεία που φέρνει την αλυσίδα στην Κύπρο σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει ότι από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Jamie’s Italian πολύς κόσμος βρέθηκε στο εστιατόριο Ειδικότερα αναφέρεται: «Το Jamie’s Italian Κύπρου, άνοιξε στη Λευκωσία και βρήκε τους απανταχού φίλους της μαγειρικής του Jamie Oliver, με την όρεξη εξίσου ανοιχτή. Από την πρώτη κιόλας μέρα η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έδωσε το στίγμα για την επιτυχία του εστιατορίου».

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: «Το Jamie’s Italian Κύπρου είναι η νέα προσθήκη στη «συλλογή» από μοναδικά εστιατόρια που φέρουν το όνομα του διακεκριμένου Βρετανού σεφ, και τα οποία έχουν ήδη γίνει αγαπητά σε παγκόσμιες μητροπόλεις όπως το Σύδνεϋ, τη Μόσχα, τη Σιγκαπούρη, το Σάο Πάολο και το Ντουμπάι. Αυτή τη στιγμή η Λευκωσία ανήκει στις τρεις μόνες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, εκτός του Λονδίνου, που φιλοξενεί ένα Jamie’s Italian. Σε μία χώρα όπως η Κύπρος, που ο κόσμος ¨διψά¨ για ανώτερες γαστρονομικές εμπειρίες, ένα εστιατόριο όπως το Jamie’ s Italian είναι κάτι που πραγματικά έλειπε όλο αυτό τον καιρό».
 
Παράλληλα, σημειώνεται ότι: «Το Jamie’s Italian είναι εμπνευσμένο από το πάθος του Jamie Oliver για τον ιταλικό τρόπο ζωής. Ο ίδιος σημειώνει: ¨Από τότε που ήμουν έφηβος με είχε συνεπάρει η αγάπη, το πάθος και ο ενθουσιασμός για το φαγητό, την οικογένεια, την ίδια τη ζωή που έχουν σχεδόν όλοι οι Ιταλοί, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους ή από το πόσο πλούσιοι ή φτωχοί μπορεί να είναι. Κι είναι αυτό για το οποίο είμαι κι εγώ παθιασμένος – καλό φαγητό για όλους με κάθε τρόπ層.

Μάλιστα αναφέρεται ότι το μενού έχει δημιουργηθεί με πολύ φροντίδα από τον ίδιο μαζί με τον φίλο και μέντορά του, Ιταλό σεφ Gennaro Contaldo.

Εξάλλου σημειώνεται: «Φανταστικά, ρουστίκ πιάτα με δοκιμασμένες συνταγές που συνδυάζουν ιδανικά παράδοση και «φρέσκες» ιδέες. Και μιλώντας για φρεσκάδα, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά και καταλήγουν στο πιάτο μόνο εφόσον έχει πιστοποιηθεί η προέλευσή τους και έχουν περάσει από τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους».
Καταληκτικά σημειώνεται: «Το εξαιρετικό φαγητό δεν είναι το μόνο πράγμα που θα απολαύσετε στο Jamie’s Italian. Το κάθε εστιατόριο διαθέτει μοναδικό σχέδιο, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του κτιρίου, της περιοχής ή της πόλης στην οποία βρίσκεται, και το εστιατόριο στην Έγκωμη δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει ιδιαίτερη προσωπικότητα, παραμένοντας παράλληλα ένα γνήσιο “Jamie’s Italian”, με τα οικεία στιλιστικά γνωρίσματα, την ατμόσφαιρα, και βέβαια την ποιότητα του φαγητού και της εξυπηρέτησης που συναποτελούν την όλη εμπειρία».


 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»