«Κουρεμένες» οι επισκέψεις στα κομμωτήρια - Στις αποθήκες το στοκ

InBusinessNews  10/05/2021 18:25
«Κουρεμένες» οι επισκέψεις στα κομμωτήρια - Στις αποθήκες το στοκ

«Κουρεμένες» οι επισκέψεις στα κομμωτήρια - Στις αποθήκες το στοκ

InBusinessNews  10/05/2021 18:25

Σε δεύτερη μοίρα έχουν μπει οι επισκέψεις στα κομμωτήρια την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους μετά το καθολικό lockdown, εκτιμά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κομμωτών Πάφου και πρώην Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου, Γιώργος Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως επαναλειτούργησαν σήμερα τα κομμωτήρια, χωρίς να παρατηρηθεί κανένας συνωστισμός. Δυστυχώς παρατήρησε λόγω του ότι ο κόσμος δεν έχει συνέλθει  από την κατάσταση , και η οικονομική κρίση μαστίζει τον τόπο μας, δεν υπήρξαν πολλές επισκέψεις στα κομμωτήρια για περιποίηση και ομορφιά.  Εκτίμησε, ωστόσο, πως ο κόσμος σιγά – σιγά θα εισέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. 

Ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως μετά το τρίτο lockdown  οι επαγγελματίες κομμωτές φορτώθηκαν με ένα εμπόρευμα για να εξυπηρετήσουν κάτι που τελικά δεν έγινε,  με το stock τους να παραμένει στις αποθήκες τους, όπως είπε.

Δυστυχώς ανέφερε “ δεν υπάρχει επιστροφή σε μεγάλα κέρδη για τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων,  αφού τα κομμωτήρια με την πανδημία κάνουν αγώνα επιβίωσης πλέον” , προσθέτοντας πως η κίνηση είναι ήπια λόγω και της οικονομικής κρίσης και αφού ο κόσμος μπορεί να ξοδέψει μόνο για τα απαραίτητα. 

Όσον αφορά την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος που κατέχουν οι κομμωτές από  το Συμβούλιο Εγγραφής Κομμωτών , ο κ. Σοφοκλέους είπε πως ως Τοπικός Σύνδεσμος θα εισηγηθεί σε σχέση με την ανανέωση  της άδειας να γίνει μια μείωση που να είναι εμφανής τουλάχιστον τις μέρες και τους μήνες που ο κλάδος τους έχει αδρανοποιηθεί λόγω των lockdowns και της πανδημίας γενικότερα.

Στόχος μου, συνέχισε, είναι να γίνει μια αισθητή περικοπή τουλάχιστον 30% από το αρχικό ποσό που εισέπραττε το Συμβούλιο Εγγραφής Κομμωτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας