Όλα έτοιμα για το Cyprus Headquartering and Funds Summit στη Mumbai

Τα πλεονεκτήματα του τομέα των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο και οι παράγοντες που καθιστούν το νησί ανταγωνιστικό προορισμό για funds θα αναδειχθούν στο The Cyprus Headquartering and Funds Summit, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα 19 Σεπτεμβρίου στη Mumbai της Ινδίας.

Ενώπιον του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της κυπριακής οικονομίας, το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, οι επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ως ανερχόμενο διεθνές και περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο.

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν οι χρηματοοικονομικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Κύπρο σε όσες εταιρείες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, καθώς και το ευνοϊκό φορολογικό σύστημα. 

Το συνέδριο στη Mumbai εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς συνεδρίων σε σημαντικές πρωτεύουσες όλου του κόσμου, όπως το αντίστοιχο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και τον Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την τον Invest Cyprus, τον Cifa και την IMH, απευθύνεται σε δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, διαχειριστές funds και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, ειδικούς σε θέματα φορολογίας, επιχειρήσεις διαχείρισης πλούτου, παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών, τράπεζες, επενδυτικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οικογενειακά γραφεία και θεσμικούς επενδυτές.

Ανάμεσα στους χορηγούς του συνεδρίου είναι οι Centaur Trust Group, Deloitte, Eurobank Cyprus, Kinanis Law Firm, KPMG, PwC Cyprus και Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Scordis, Papapetrou & Co (Corporate Services) Ltd. Υποστηρικτές είναι η Ayia Napa Marina και η Property Gallery.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summit, κάντε κλικ στο www.cyprusfundsroadshow.com