Νέα γραφεία της Michael Kyprianou & Co LLC στη Μάλτα

Η εταιρεία Michael Kyprianou & Co LLC, που ιδρύθηκε το 1991 στη Λευκωσία, σήμερα κατατάσσεται ως μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο, με σημαντική διεθνή παρουσία.  

Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί διεθνώς και σήμερα αριθμεί 9 γραφεία σε 6 χώρες - στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Ουκρανία, στη Μάλτα και πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Το γραφείο στην Μάλτα δημιουργήθηκε το 2015 και πρόσφατα μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδας που μεγάλωσε ραγδαία και που σήμερα αριθμεί προσωπικό 20 ατόμων. Τα καινούργια γραφεία είναι σύγχρονα με έμφαση στο σεβασμό στο περιβάλλον. Η εταιρεία έχει επενδύσει σε τεχνολογίες και εγκαταστάσεις που μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα του γραφείου, όπως ο εξαιρετικά αποδοτικός φωτισμός LED και το σύστημα κυκλοφορίας φρέσκου αέρα.

Στη Μάλτα η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών, όπως στον τομέα του εταιρικού και τραπεζικού δικαίου, προστασία και διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων, μεταναστευτικό δίκαιο, ναυτιλιακό δίκαιο και δίκαιο ακίνητης περιουσίας. Επιπλέον, διαθέτει πλούσια εμπειρία στη χορήγηση αδειών για τις βιομηχανίες τυχερών παιχνιδιών και fintech, και πρόσφατα συγκεντρώνεται στο δίκαιο περί εικονικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων – cryptocurrency όπως bitcoin. Η πελατεία του γραφείου αποτελείται κυρίως από εταιρίες και HNWs. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σημείο όπου οι πελάτες που έχουν συμφέροντα στη Μάλτα να μπορούν να λαμβάνουν όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες κάτω από μία στέγη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Michael Kyprianou and Co LLC στη Μάλτα τηλεφωνικά στο +356 2016 1010 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο infomalta@kyprianou.com

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών