KINANIS LLC: Ακόμη μια επιτυχημένη εισαγωγή στην Νεοαναπτυσσομένων εταιρειών αγορά

Η Kinanis LLC, ως Σύμβουλος Εισαγωγής, έχει επιτύχει την εισαγωγή (admission) της εταιρείας Hebson Holdings PLC στη Νεοαναπτυσσομένων Εταιρειών Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ).

Η εταιρεία, μέσω των προσπαθειών της εξειδικευμένης της ομάδας, έχει συμβουλεύσει και καθοδηγήσει την εταιρεία Hebson Holdings PLC προς μια επιτυχημένη εισαγωγή (admission) και θα συνεχίσει να παρέχει την υποστήριξή της ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες της εκπληρώνουν τις συνεχείς υποχρεώσεις τους με το ΧΑΚ.

Το ΧΑΚ, μέσω της Νεοαναπτυσσομένων Εταιρειών Αγοράς, η οποία χαρακτηρίζεται ως ένας μη ρυθμιζόμενος Πολυμερής Μηχανισμός Διαπραγμάτευσης, παρέχει αποτελεσματικά στους διεθνείς επενδυτές την ευκαιρία να εισαγάγουν τίτλους (list securities) και να αντλήσουν χρηματοδότηση (raise finance) σε ένα αναγνωρισμένο χρηματιστήριο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Kinanis LLC, έπειτα από εξουσιοδότησή της από το Χρηματιστήριο Κύπρου ως Σύμβουλος Eισαγωγής, συμβουλεύει και καθοδηγεί διεθνείς επενδυτές και ιδιωτικούς πελάτες που επιθυμούν να εισαχθούν στη Νεοαναπτυσσομένων Εταιρειών Αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Εταιρεία μας καθώς και για τις υπηρεσίες, την εξειδίκευση, το προσωπικό και τις δημοσιεύσεις μας, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.kinanis.com.