Η ΕΥ κύριος χορηγός των ΚΕΒΕ Business Leaders Awards 2018

Απονεμήθηκαν την Πέμπτη 6η Δεκεμβρίου και για 5η συνεχή χρονιά τα ΚΕΒΕ Business Leaders Awards, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας. 

Κύριος χορηγός των βραβείων ήταν για ακόμη μια χρονιά η ΕΥ Κύπρου, στο πλαίσιο της σταθερής προσήλωσής της στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Τα ΚΕΒΕ Business Leaders Awards, διοργανώνονται από την ΙΜΗ και το ΚΕΒΕ με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των Κύπριων επιχειρηματιών που έχουν αναπτύξει την επιχείρησή τους και το ίδιο το κυπριακό επιχειρείν, έχοντας ως κύριες αρχές τη δύναμη, την καινοτομία τη διορατικότητα και τη γνώση.

Στη φετινή διοργάνωση απονεμήθηκαν συνολικά οκτώ βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες:
Business Leader στην κατηγορία Ναυτιλία, ο Βάσος Γ. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Οργανισμού Σαλαμίς. Στην κατηγορία Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, ο John Hourican, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου. Στην κατηγορία Τουρισμός, Εστίαση και Ψυχαγωγία αναδείχθηκε ο Σπύρος Θ. Καραολής, Εκτελεστικός Πρόεδρος Ομίλου Εταιρειών ΚΑΝΙΚΑ. Στην κατηγορία Βιομηχανία, ο Παύλος Παραδεισιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Παραδεισιώτης. Στην κατηγορία Εμπόριο, ο Γιώργος Σκορδέλης, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Metro Foods Trading. Στην κατηγορία Υπηρεσίες, ο Χριστόδουλος Στεφανής, ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων Στεφανής. Στην κατηγορία Ακίνητα – Κατασκευές – Ανάπτυξη Γης, ο Κυριάκος Χρυσοχός, ιδρυτής του Ομίλου Εταιρειών Cyfield. Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας KEBE έλαβε ο Νίκος Κυπριανού Σιακόλας, ιδρυτής και επί σειρά ετών Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Σιακόλα. Το τιμητικό βραβείο ΕΥ έλαβε ο Γιώργος Βασιλείου, Πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, κ. Παντζαρής, αφού συνεχάρη τους νικητές, δήλωσε: «Η επιβράβευση της αριστείας και όλων των επιμέρους στοιχείων που την απαρτίζουν, όπως το όραμα, η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η διορατικότητα, η ακεραιότητα, δεν αποτελεί μόνο ηθική υποχρέωση απέναντι στους επιχειρηματίες που αγωνίζονται για την προκοπή όλων μας. Αποτελεί και συνεισφορά στην  Κυπριακή κοινωνία και οικονομία που έχει ανάγκη ενός νέου προτύπου επιχειρηματικότητας, ενός νέου, πειστικού θετικού αφηγήματος για τα χρόνια που έρχονται».

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα