Στο World Trade Center Cyprus τα γραφεία της WTCCy

Η εταιρεία World Trade Center Cyprus (WTCCy), μέρος της World Trade Centers Holdings (Cyprus) Ltd και θυγατρική της Nest Investments (Holdings) Limited, ανακοίνωσε την Παρασκευή (15 Απριλίου) τα σχέδια της για μεταφορά των κεντρικών γραφείων της στο νέο εμπορικό ορόσημο της Λεμεσού, το εμπορικό κτήριο World Trade Center Cyprus.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «το κτήριο διαθέτει σύγχρονα γραφεία και εμπορικούς χώρους προς ενοικίαση, αντικατοπτρίζοντας το παγκοσμίως γνωστό εμπορικό σήμα  που εκπροσωπεί η World Trade Center».

Παράλληλα, αναφέρεται ότι «καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση μπροστά από το θαλάσσιο μέτωπο,  την κύρια οδική αρτηρία και πίσω από μια εντυπωσιακή γυάλινη πρόσοψη, το 7-όροφο 3.700τ.μ. κτήριο της World Trade Center Cyprus  διαθέτει  5 ορόφους για γραφειακές εγκαταστάσεις και εκθεσιακούς χώρους στο ισόγειο με πατάρια, έχοντας θέα την Μεσόγειο Θάλασσα».  

Το κτηριακό ορόσημο έχει, όπως σημειώνεται, «business serviced offices ιδανικά για επαγγελματίες αυτοεργοδοτούμενους, νεοσύστατες εταιρείες, όπως και νεοσυσταθείσες διεθνείς επιχειρήσεις, εταιρείες εύρεσης πετρελαίου και φυσικού αερίου και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα».

Εξάλλου, αναφέρεται ότι «προβλέποντας τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας του σύγχρονου επαγγελματικού κόσμου και έχοντας υπόψην τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας, το σύγχρονο κτήριο παρέχει σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις».

«Αυτό αποτελεί ακόμη ένα ορόσημο για το World Trade Center Cyprus. Τα νέα μας κεντρικά γραφεία θα συμπληρώσουν το δυναμικό εργασιακό μας περιβάλλον, επιτρέποντας στην εταιρεία να αναπτύξει και να επεκτείνει τα προϊόντα και υπηρεσίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φρίξος Σαββίδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της World Trade Center Cyprus.

Αναφορικά με το World Trade Center Cyprus
Το World Trade Center Cyprus (www.wtccy.org) είναι ενεργό μέλος του World Trade Centers Association στην Νέα Υόρκη, από το 2004. Τα μέλη του Association εκτείνονται σε 6 ηπείρους, πάνω από 90 χώρες και σε περισσότερες από 300 πόλεις/οικονομικές ζώνες. Όπως αναφέρεται, «το WTC Cyprus  προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες business-to-business, επαγγελματική εκπαίδευση, serviced offices, επιχειρηματικές αποστολές και διοργανώνει συνέδρια, εξειδικεύμενα σεμινάρια και εκθέσεις».

Αναφορικά με την World Trade Centers Holdings (Cyprus) Ltd
Η World Trade Centers Holdings (Cyprus) Ltd (http://www.wtchcy.org) δημιουργήθηκε ως η μητρική εταιρεία των 16 αδειοδοτημένων World Trade Centers του Ομίλου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Νοτίου Αφρικής, καθώς και στο Πέρθ στην Αυστραλία.  

Αναφορικά με την  Nest Investments (Holdings) Limited
Η Nest Investments (Holdings) Limited (www.nestco.org) είναι μια ιδιωτική εταιρεία, εγγεγραμμένη στο Τζέρσεϊ με κεντρικά γραφεία στη Λεμεσό, από το 1995. «Η εταιρεία κατέχει διαφορετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Νοτίου Αφρικής συμπεριλαμβανομένων ασφάλειας, αντι-ασφάλειας, τραπεζιτικές εργασίες, ανάπτυξης ακινήτων και αδειοδοτημένες επιχειρηματικές υπηρεσίες κάτω από το διεθνούς κύρους όνομα της  World Trade Centers Holdings», αναφέρεται καταληκτικά.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας