Nest Investments: Αγορά κτηρίου 16 εκατ. ευρώ στη Λεμεσό

Η Trust Re Bahrain Cyprus Branch και το World Trade Center Cyprus (WTC Cyprus), που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών Nest Investments, επένδυσαν πρόσφατα στην αγορά ενός υπερσύγχρονου κτηρίου στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μια επένδυση  που ξεπερνά τα 15,9 εκατ. ευρώ.

Το νέο ιδιόκτητο πολυώροφο κτήριο θα παραδοθεί τέλη Μαρτίου 2016, από την  κατασκευαστική εταιρία Takis Vashiotis Ltd. Η εταιρία περιγράφει το κτήριο ως ένα διαμάντι της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τo κτήριο συνολικής έκτασης 3,700τ.μ, θα στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της Trust Re Cyprus Branch, καθώς επίσης και της WTC Cyprus. Θα αποτελείται από άνετους και σύγχρονους χώρους, ειδικά διαμορφωμένους για χρήση γραφείων από εταιρείες που αναζητούν σύγχρονες και λειτουργικές ανέσεις και τεχνολογικά έξυπνες εγκαταστάσεις με θέα προς τη Μεσόγειο. Στο ισόγειο θα υπάρχουν 2 καταστήματα 700 τ.μ και σύγχρονα συστήματα στάθμευσης.

«Σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της Λεμεσού, η κίνηση αυτή αποτελεί ακόμη μια κίνηση στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας από τις δύο εταιρείες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία Nest Investments Holdings εδρεύει στην Κύπρο από το 1995. Η κύρια δραστηριότητα του ομίλου εκτείνεται κυρίως στην Μέση Ανατολή, Αραβικό Κόλπο και Βόρειο Αφρική. Δραστηριοποιείται στους κλάδους των Ασφαλίσεων, Αντασφαλίσεων, Ανάπτυξη Ακινήτων, Τραπεζών και Αδειοδοτημένων  Επιχειρήσεων.  Επίσης, κάτω από την εταιρεία WTC Holdings Cyprus, προσφέρονται υπηρεσίες σε 16 χώρες στη Μέση Ανατολή, Αφρική, και Πέρθ Αυστραλίας.

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας