Α. Athanasiou: Βραβεύθηκε για τη στήριξη στον κινεζικό πολιτισμό

Το Συγκρότημα A. Athanasiou συνέβαλε στη πραγματοποίηση της παράστασης κινεζικών πολεμικών τεχνών σε καλλιτεχνική έκδοση από τους φημισμένους μοναχούς «Σαολίν». 

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Συγκροτήματος κ. Θανάσης Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι «Η A. Athanasiou Group λειτουργεί με έναν γνώμονα. Την πορεία προς την ανάπτυξη και την δημιουργία». Πρόσθεσε ακόμη ότι  «μέσα στην δίνη της κρίσης και της ανασφάλειας του τραπεζικού τομέα, το Συγκρότημά έχει πετύχει σημαντικές συμφωνίες. Παράλληλα συνέχισε τον πρωταγωνιστικό αναπτυξιακό του ρόλο με τις σημαντικές πωλήσεις ακινήτων σε ξένους επενδυτές  συμβάλαμε στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό μέσω του μεγάλου δικτύου της προς την Κίνα, την Ρωσία αλλά και προς τις Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Αίγυπτο». 

Ο κ. Αθανασίου αναφέρθηκε στην ανάπτυξη που παρατηρείται στις κυπρο-κινεζικούς δεσμούς φιλίας ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού. «Για συγκρότημα, η αξία της ιστορίας και του πολιτισμού για κάθε λαό είναι ανεκτίμητη. Στόχος και επιθυμία είναι να τα διαφυλάττουμε και να τα εκτιμούμε σαν πολύτιμο θησαυρό που απαιτεί συνεχή προσοχή και ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά. 

"Κύπρος και Κίνα", υποστήριξε, "έχουν εξαιρετικές σχέσεις στον πολιτικό τομέα ενώ με γοργό ρυθμό αναπτύσσονται τομείς της οικονομίας". 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι τρεις εταιρίες που ανήκουν στο Συγκρότημα ανέπτυξαν ιδιαίτερες δράσεις τον τελευταίο χρόνο. Η A.Athanasiou Development δημιούργησε σημαντικά έργα ολοκληρώνοντας τρία πολύ σημαντικά project.

Το 2014 αναπτύχθηκε η  DTA Athanasiou Constractions, η οποία εξασφάλισε σημαντικά κατασκευαστικά συμβόλαια. Παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στον κατασκευαστικό ρόλο των αποθηκών της Halliburton στην Βιομηχανική Περιοχή της Αραδίππου. 

Τέλος αναπτύχθηκε η εταιρία DUAT Lifestyle Group με όραμα την ανάπτυξη τριών σημαντικών τομέων της οικονομίας: Του λιανικού εμπορίου, του lifestyle και της ψυχαγωγίας. 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας