Ευρωπαϊκή διάκριση για το Delmar Residences

Το έργο DELMAR RESIDENCES που ανήκει στην κοινοπραξία των εταιρειών D. Zavos Group & Leptos Estates, έχει κερδίσει το βραβείο Hish-Rise Architecture 2012, που διοργανώνεται από το European Property Awards. 

"Εμπνευσμένοι από τη θαλάσσια τοποθεσία του, οι πολυβραβευμένοι αρχιτέκτονες του έργου Benoy από Ηνωμένο Βασίλειο και Antoniades+Eleftheriou UDS από Κύπρο, έχουν δημιουργήσει  ένα  μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο, όπου όλα  τα διαμερίσματα  και ρετιρέ απολαμβάνουν  τις ιδιωτικές τους πισίνες  με απρόσκοπτη θέα την Μεσόγειο.

Χρησιμοποιώντας νέους κανόνες αρχιτεκτονικής  για υψηλού επιπέδου κτήρια στην Κύπρο, ο σχεδιασμός, η τοποθεσία και οι εγκαταστάσεις του DELMAR RESIDENCES, το κάνουν το πιο περιζήτητο οικιστικό και εμπορικό έργο στη Λεμεσό" αναφέρει σχετική ανακοίνωση που αναφέρεται στην εν λόγω διάκριση από τον όμιλο D. Zavos.

Kαταληκτικά αναφέρεται: "Πέρα από την τοποθεσία και τον σχεδιασμό του, το DELMAR RESIDENCES περιγράφεται σαν το πιο ξεχωριστό παραλιακό έργο της Λεμεσού με χαρακτηριστικά του την πολυτέλεια, τα υψηλής ποιότητας υλικά του, τους απαράμιλλα ευρύχωρους εσωτερικούς  του χώρους, την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, που θα επιτρέπει στους κατοίκους του έργου να  απολαμβάνουν ένα μοναδικό τρόπο ζωής αφού η διαβίωση δίπλα στην θάλασσα θα πλαισιώνεται από εγκαταστάσεις και υπηρεσίες 5 αστέρων όπως: θυρωρό, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, χώρους χαλάρωσης, γυμναστήριο, υπόγειους χώρους στάθμευσης, τεράστιες περιμετρικές, βεράντες, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και αυτοματισμούς τύπου “smart home”.

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας