Vresto: To ακίνητο που ψάχνεις online

Ένα site ειδικά για την αναζήτηση και προώθηση ακινήτων δημιούργησε η εταιρεία Cape Solutions Ltd, στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πινακίδες που κοσμούν μέχρι σήμερα άπειρα μπαλκόνια και βεράντες με το σήμα «Πωλείται» ή «Ενοικιάζεται».

Πινακίδες οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις έχουν φθαρεί ή δεν είναι ευανάγνωστες με αποτέλεσμα ο ενδιαφερόμενος να μην μπορεί να πάρει τις πληροφορίες που θέλει και το ακίνητο να παραμένει αδιάθετο. «Έτσι σκεφτήκαμε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας όπου οι επισκέπτες μπορούν να ψάξουν στις περιοχές που τους ενδιαφέρει ή/και στις παραμέτρους που θέλουν για το ακίνητο της αρεσκείας τους. Επίσης, οι ιδιοκτήτες ή οι μεσάζοντες προωθούν τα ακίνητα τους αποτελεσματικά καθώς η επαφή γίνεται κατευθείαν μαζί τους», εξήγησε ο κ. Ανδρέας Ρολάνδης manager της Cape Solutions Ltd.

Η ιστοσελίδα vresto.com.cy μόλις σε τέσσερις μήνες λειτουργίας με αρκετή και συνεχόμενη προώθηση δέχτηκε πάνω από 23,000 επισκέψεις, από άτομα που έψαχναν ακίνητα προς πώληση/ενοικίαση ή προώθηση του δικού τους ακινήτου. «Σίγουρα το διαδίκτυο στα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι και στην Κύπρο η κύρια μέθοδος αναζήτησης και προώθησης ακινήτων, όπως γίνεται σήμερα σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική», δήλωσε ο κ. Ρολάνδης.

Η ιστοσελίδα παράλληλα καινοτομεί. «Χρησιμοποιώντας τους συνεχώς αναβαθμιζόμενους χάρτες της Google (Google Maps) σε συνδυασμό  με τους ταχυδρομικούς κώδικες της Κύπρου και με τις διάφορες προγραμματικές δυνατότητες που προσφέρει σήμερα το διαδίκτυο, δημιουργήσαμε ίσως την μόνη κυπριακή ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί τον χάρτη για την αναζήτηση ακινήτων, κάνοντας την αναζήτηση αλλά και την προώθηση των ακινήτων πιο απλή και αποτελεσματική. Οι επισκέπτες εκτός από τους ιδιοκτήτες ακινήτων ή/και τους μεσάζοντες είναι τόσο Κύπριοι όσο και ξένοι, φοιτητές, τουρίστες, άτομα που ψάχνουν επαγγελματικούς χώρους, άτομα που ψάχνουν ένα φθηνότερο τόπο διαμονής και πάρα πολλοί άλλοι που ενδιαφέρονται άμεσα ή έμμεσα με τα κτηματικά. Το σημαντικό είναι ότι η ιστοσελίδα μας είναι ένα μέσω προώθησης ακινήτων και δεν πράττει ως μεσάζων», ξεκαθάρισε ο κ. Ρολάνδης.


 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας