Ακίνητα από €2.000 σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 39 νέα ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Στη Λακατάμεια εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 545 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €150.000. Βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία της ενορίας Αγίου Νικολάου και σε κοντινή απόσταση από το κολυμβητήριο Λακατάμειας, ενώ εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 21 μέτρα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή/και νεαρά ζευγάρια που ενδιαφέρονται να ανεγείρουν την πρώτη τους κατοικία.

Στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και το Δημαρχείο Λακατάμειας ξεχωρίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο, στην ενδεικτική τιμή των €307.000. Το ακίνητο, έκτασης 1430 τ.μ., εφάπτεται χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία, καθώς και αδιεξόδου, ενώ έχει πρόσωπο περί τα 22 μέτρα.

Σε μία ήσυχη περιοχή στην Πάνω Δευτερά, ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €95.000. Το οικόπεδο, έκτασης 537 τ.μ., διαθέτει πρόσωπο περί τα 19 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιώτες όσο και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.


ΛΑΡΝΑΚΑ
Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία με αποθήκη, έκτασης 350 τ.μ., εντοπίζεται στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, στην ενδεικτική τιμή των €205.000. Το ακίνητο, που αποτελείται από ενιαίο χώρο ανοιχτού σχεδιασμού, βρίσκεται σε μία περιοχή με έντονη βιομηχανική δραστηριότητα, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοχρησία όσο και ενοικίαση, προσφέροντας πολύ καλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του.
 

Σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Αραδίππου, κοντά στον κυκλικό κόμβο «Ριζοελιάς» και τον αστυνομικό σταθμό της περιοχής, ξεχωρίσαμε ακόμη, τριώροφη πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €900.000. Το κτήριο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση καθώς ήδη ενοικιάζεται με υψηλές αποδόσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, κατάστημα που βρίσκεται επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στην ενορία Κόκκινες του Δήμου Λάρνακας. Το κατάστημα, έκτασης 39 τ.μ., πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €70.000, βρίσκεται στο ισόγειο κτηρίου και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση.


ΛΕΜΕΣΟΣ
Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην κοινότητα Φασούλας, εντοπίσαμε πολυτελή κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €420.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε ύψωμα και έχει θέα τη θάλασσα, είναι σε άριστη κατάσταση και αποτελείται από ισόγειο και όροφο, υπόγειο, βεράντες, μεγάλη αυλή, μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα και τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα διαθέτει τζακούζι. Η κατοικία είναι χτισμένη σε μερίδιο ακινήτου, έκτασης 3.847 τ.μ., γεγονός που επιτρέπει στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε περαιτέρω αναπτύξεις εντός του τεμαχίου.


ΠΑΦΟΣ
Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κούκλια, ξεχωρίσαμε διώροφη έπαυλη με πισίνα, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €310.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το “Secret Valley Golf Club”, προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από πολυτελείς επαύλεις και μοντέρνες κατοικίες. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με υψηλές αποδόσεις.

 

Επιπρόσθετα, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τουριστική περιοχή της Πέγειας και συγκεκριμένα κοντά στο Δημοτικό Στάδιο, στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το ακίνητο, που απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την δημοφιλή παραλία “Coral Bay”, είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε και στην κοινότητα Κονιών, σε απόσταση μόλις 400 μέτρων από το Νοσοκομείο Πάφου. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €110.000, προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο, και είναι κενό.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας