Ακίνητα από €2.000 σε όλη την Κύπρο

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 55 ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου.

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτος τις αποκλειστικές προσφορές και νέες εκστρατείες

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίζεται στην Λακατάμεια, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το διαμέρισμα είναι κενό, διαθέτει ξεχωριστό Τίτλο Ιδιοκτησίας και απευθύνεται σε αγοραστές που ενδιαφέρονται για ιδιοκατοίκηση ή/και ενοικίαση αφού τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος μπορούν να αποφέρουν περί τα €600/μήνα, με απόδοση πέραν του 6%.

Σε μία περιζήτητη περιοχή του Στροβόλου, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το ακίνητο, έκτασης 106 τ.μ., είναι κενό, βρίσκεται 50 μέτρα από το γήπεδο του «Κεραυνού Στροβόλου», και διαθέτει ξεχωριστό Τίτλο Ιδιοκτησίας. Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του Δήμου Στροβόλου και σε κοντινή απόσταση από πληθώρα καταστημάτων εξυπηρέτησης, καθώς και δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Η εγγύτητά του με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, τη Θεολογική Σχολή και το GC School of Careers, αποτελεί πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς το καθιστά εξαιρετική επιλογή για ενοικίαση, αποφέροντας περί τα €700/μήνα και απόδοση πέραν του 6%.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, μια μοντέρνα διώροφη έπαυλη με πισίνα και πανοραμική θέα τη θάλασσα, στην κοινότητα Παχύαμμου.

 

Η έπαυλη, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €315.000, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, αποθήκες και χώρους στάθμευσης, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία. Είναι κενή και ιδανική για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας εισοδήματα με μακροχρόνιες αποδόσεις στον εν δυνάμει επενδυτή της. Παράλληλα, μπορεί να αξιοποιηθεί και για εξασφάλιση εισοδημάτων μέσω γνωστών πλατφόρμων ενοικίασης καταλυμάτων.

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 537 τ.μ., εντοπίζεται στον Δήμο Λατσιών, στην ενδεικτική τιμή των €140.000. Βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην αθλητικού κέντρου, «Laiki Sporting Club», και περί τα 120 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Δημήτρη Σταύρου, σε μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη και μοντέρνες κατοικίες.
 

 Το ακίνητο παρέχει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο και πεζόδρομο, ενώ έχει πρόσωπο περί τα 22 μέτρα. Είναι ιδανικό για ανέγερση δύο ανεξάρτητων κατοικιών, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ
Στα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας εντοπίσαμε διώροφο κτήριο μικτής χρήσης με μεγάλη έκταση γης, το οποίο βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €700.000. Το κτήριο αποτελείται από ένα εστιατόριο, με μπαρ, κουζίνα και τρεις αποθήκες στο ισόγειο, καθώς επίσης και πέντε διαμερίσματα του ενός και δύο υπνοδωματίων αντίστοιχα, στον πρώτο όροφο.
 

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι το βορειοανατολικό τμήμα του οικοπέδου είναι ανεκμετάλλευτο, δίνοντας στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να το αξιοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για διάφορες αναπτύξεις, αφού μπορεί αξιοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για ανέγερση πολυκατοικίας ή/και αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων του εστιατορίου.

Επιπρόσθετα, σε μία ήσυχη περιοχή της κοινότητας Κιτίου ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν περί τα 600 τ.μ., που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της περιοχής και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000.

 

 
Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση ανεξάρτητης κατοικίας ή/και αριθμού οικιών με σκοπό την ενοικίαση.

 

 

ΛΕΜΕΣΟΣ
Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, επί του παραλιακού δρόμου και παρά την πασίγνωστη παραλία «Δασούδι», ξεχωρίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, στην ενδεικτική τιμή των €120.000. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €550/μήνα με απόδοση 5.5%.

Σε κοντινή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εντοπίζεται ακόμη, μερίδιο οικιστικού χωραφιού, στην ενδεικτική τιμή των €230.000. Το ακίνητο είναι έκτασης 2.675 τ.μ. και διαθέτει περιβόλι με διάφορα είδη δέντρων.

 

ΠΑΦΟΣ
Στην Πάφο και συγκεκριμένα στην όμορφη κοινότητα της Έμπας, στην περιοχή Πετρίδια, ξεχωρίσαμε δύο οικιστικά οικόπεδα με ενδεικτική τιμή τις €100.000 και €106.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα εφάπτονται μεταξύ τους και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να ανεγείρουν στην περιοχή την οικογενειακή τους κατοικία.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες