Ακίνητα που ξεχωρίζουν από μόλις €2.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 57 ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Τα έξι νέα «openings» στο Metropolis Mall και οι χιλιάδες επισκέπτες

Οι πέντε πυλώνες δράσης του νέου CEO της Ελληνικής

Αυξημένο ισραηλινό ενδιαφέρον για ακίνητα της Λεμεσού


 

  

 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 576 τ.μ., το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €400.000 και έχει συντελεστή δόμησης 120%, εντοπίζεται στην Έγκωμη, απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η εν λόγω περιοχή παρουσιάζει διαχρονικά υψηλή ζήτηση λόγω της κεντρικότητας και των εξαιρετικών προσβάσεών της, ενώ η μειωμένη προσφορά οικοπέδων, με παρόμοια χαρακτηριστικά, που υπάρχει, καθιστά το ακίνητο ιδιαίτερα ελκυστικό.

 

Σε κεντρική τοποθεσία της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Καϊμακλίου, κοντά στον κυκλικό κόμβο «Μπάτα», εντοπίζεται μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που αφορά εξαώροφο κτήριο μικτής χρήσης, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή του €1.220.000.
 

 
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας. Διαθέτει χώρους στάθμευσης στο υπόγειο, κατάστημα στο ισόγειο και μεσοπάτωμα καθώς και 12 διαμερίσματα στους πάνω ορόφους. Δέκα από τα διαμερίσματα και η οροφή ενοικιάζονται με συνολικό ενοίκιο €3.680/μήνα. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που το ακίνητο ενοικιαστεί ολόκληρο, μπορεί , να προσφέρει απόδοση πέραν του 6%.

Στην ίδια περιοχή ξεχωρίζει επίσης, πολυτελές διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων που βρίσκεται στο ισόγειο μοντέρνας πολυκατοικίας και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €280.000. Το ακίνητο, διαθέτει καθιστικό με τζάκι, κουζίνα τύπου “island”, τραπεζαρία, πλυσταριό, τέσσερα υπνοδωμάτια και ημιυπόγειο με βοηθητικό χώρο και ντους.

Στον Στρόβολο και συγκεκριμένα σε μία δημοφιλή τοποθεσία στον Άγιο Δημήτριο, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο, στην ενδεικτική τιμή των €245.000, ιδανικό για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Μακάρειο Νοσοκομείο και την πολυσύχναστη λεωφόρο Ακροπόλεως, ενώ εφάπτεται της οδού Θερμοπυλών με πρόσωπο περί τα 11 μέτρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, δύο διαμερίσματα που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία, κοντά στο ξενοδοχείο “Hilton Park” στην Έγκωμη. Πρόκειται για διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €130.000 και €180.000 αντίστοιχα, ενώ και τα δύο ενοικιάζονται, το πρώτο για το ποσό των €350/μήνα και το δεύτερο για το ποσό των €500/μήνα.

Ξεχωρίσαμε ακόμη, διώροφο κτήριο στα Λατσιά, στην ενδεικτική τιμή των €570.000. Το ακίνητο, που είναι πολύ κοντά στον πολυχώρο “Lemon Park”, βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα τεμαχίου και αποτελείται από μία ισόγεια και μία ημιτελής ανώγεια κατοικία.

Στην ίδια περιοχή, ακριβώς απέναντι από το “Lemon Park”, εντοπίσαμε χωράφι, βιομηχανικής χρήσης, έκτασης 6.225 τ.μ., το οποίο εφάπτεται δημοσίου δρόμου και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €800.000. Το ακίνητο, εμπίπτει σε ζώνη ειδικών χρήσεων ΕΧ2, η οποία προσφέρεται για ένα ευρύ φάσμα αναπτύξεων όπως, γραφεία, αθλητικές εγκαταστάσεις ή/και διευκολύνσεις αναψυχής. Είναι επίσης ιδανικό για οικιστική ανάπτυξη ή/και για διαχωρισμό οικιστικών οικοπέδων.

 

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Στην πολύ δημοφιλή περιοχή του Πρωταρά, ξεχωρίζει τουριστικό τεμάχιο μεγάλης έκτασης, το οποίο απέχει μόλις 1 χλμ. από την θαλάσσια ακτή «Περνέρα» και πωλείται στην ενδεικτική τιμή του €1.000.000. Το ακίνητο εφάπτεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, ενώ η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από μεικτής παραθεριστικής και τουριστικής χρήσης ακίνητα. Αποτελεί ιδανική επένδυση για ανάπτυξη τουριστικού συγκροτήματος με πολύ καλές προοπτικές για τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του.

Στο κέντρο της Λάρνακας εντοπίζεται άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Σπύρου Κυπριακού, στην ενδεικτική τιμή των €100.000.
 

Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τη δημοφιλή παραλία των «Φοινικούδων», ενώ λόγω της κεντρικής τοποθεσίας του θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστικό. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στο ακίνητο, αξιοποιώντας το εξειδικευμένο λογισμικό 3D Virtual Tours που προσφέρει η Altamira Real Estate.

Σε μία ήσυχη περιοχή του Δήμου Αραδίππου ξεχωρίζει επίσης, μία ημιτελής ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία, δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Ελλάδος και το Λύκειο Βεργίνας. Το ακίνητο αφορά τα 8/75 μερίδια σε ενιαία ανάπτυξη πέντε κατοικιών και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €150.000.

Επιπρόσθετα, εντοπίσαμε στο Ζύγι παραθαλάσσιο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, μερικά μέτρα από την παραλία και σε κοντινή απόσταση από την Μαρίνα Ζυγίου. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €55.000 και θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστικό λόγω της εγγύτητάς του με πληθώρα τουριστικών υπηρεσιών.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ
Στη Λεμεσό ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην κοινότητα Τραχωνίου και σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο “My Mall” και την παραλία “Lady’s Mile”, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €95.000. Το ακίνητο εφάπτεται σε πεζόδρομο και έχει πρόσωπο περί τα 24 μέτρα.

 

 

 

Στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς εντοπίζεται επίσης, οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €170.000. Βρίσκεται πολύ κοντά στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, έχει πρόσωπο περί τα 14 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση τριώροφου κτηρίου ή ανεξάρτητης κατοικίας με σκοπό την ιδιοχρησία ή/και την ενοικίαση.

Ξεχωρίζει ακόμη, γωνιακό οικόπεδο στην περιοχή Ομονοίας, το οποίο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, προσφέροντας παράλληλα, εξαιρετικές προσβάσεις προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης και το Λιμάνι. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €250.000, έχει υψηλό συντελεστή δόμησης (120%) που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου οικιστικής χρήσης και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

ΠΑΦΟΣ
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει μερίδιο παραθαλάσσιου οικιστικού χωραφιού, με εμβαδόν περί τα 1.147 τ.μ. στην κοινότητα του Πωμού. Το κτήμα, που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €175.000, εφάπτεται παραλίας, απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και βρίσκεται πολύ κοντά στο γραφικό λιμανάκι της κοινότητας. Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στο ακίνητο, αξιοποιώντας το εξειδικευμένο λογισμικό 3D Virtual Tours που προσφέρει η Altamira Real Estate.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας