Ακίνητα που ξεχωρίζουν από €33.000

Δελτίο Τύπου  16/09/2021 15:10
Ακίνητα που ξεχωρίζουν από €33.000

Ακίνητα που ξεχωρίζουν από €33.000

Δελτίο Τύπου  16/09/2021 15:10

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 34 ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου.

 

diamerisma

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στο κέντρο της Λευκωσίας εντοπίζεται μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που αφορά εξαώροφο κτήριο το οποίο βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου, πίσω από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, καθώς και το ξενοδοχείο “Landmark”.
 

lefkosiaexaorofo

Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €900.000, αποτελείται από 46 οικιστικά διαμερίσματα, ενώ διαθέτει ακάλυπτους χώρους στάθμευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επενδυτές, ενώ το γεγονός ότι είναι κενό επιτρέπει στον εν δυνάμει αγοραστή να αξιοποιήσει όπως ο ίδιος επιθυμεί τους χώρους του κτηρίου. Σημειώνεται ότι για το εν λόγω ακίνητο έχουν εκπονηθεί αρχιτεκτονικά σχέδια και για προτεινόμενη ανάπτυξη, ως εναλλακτική επιλογή για τον επενδυτή. 

Σε μία κεντρική τοποθεσία κοντά στη διασταύρωση των λεωφόρων Διγενή Ακρίτα και Καλλιπόλεως, εντοπίσαμε ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €125.000. Το ακίνητο έχει πολύ καλές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με καλή απόδοση. Το γεγονός ότι πρόκειται για ισόγειο διαμέρισμα, προσφέρει επιπρόσθετες δυνατότητες για χρήση από τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, διαμέρισμα τύπου στούντιο που βρίσκεται σε περιζήτητη τοποθεσία της ενορίας Παναγιάς και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €80.000.
 

panagia

Σε απόσταση μόλις 100 μέτρα από την λεωφόρο Λάρνακας και περί τα 280 μέτρα νότια του “BMH”, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας καθώς και όλων των ειδών τις υπηρεσίες και ανέσεις. Είναι ιδανικό για επένδυση αφού έχει τη δυνατότητα να ενοικιαστεί με μηνιαίο εισόδημα στα €450 και να αποφέρει πολύ σημαντική απόδοση έναντι του κεφαλαίου. Είναι ιδανικό για φοιτητές και εργένηδες.

Επιπρόσθετα, ξεχωρίζει μικρό οικιστικό οικόπεδο (έκτασης 363 τ.μ.) στον οικιστικό πυρήνα του Δήμου Στροβόλου, που βρίσκεται πολύ κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Στροβόλου και το Γραμμικό Πάρκο, αλλά και μόλις 80 μέτρα από την εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας. Το ακίνητο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €145.000, διαθέτει πρόσωπο περί τα 13 μέτρα.

strovolosoikopedo

ΛΑΡΝΑΚΑ
Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα, σε μία ιδιαίτερα δραστήρια περιοχή στην κοινότητα της Πύλας, παρά το ξενοδοχείο Palm Beach, εντοπίσαμε δύο εφαπτόμενα τουριστικά τεμάχια, τα οποία πωλούνται στην ενδεικτική τιμή του €1.000.000.
 

efaptomena

Η άμεση περιοχή του ακινήτου παρουσιάζει έντονη αναπτυξιακή δραστηριότητα, αφού είναι ήδη σε εξέλιξη η μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών σε μεγάλο μέρος του παραλιακού μετώπου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του νέου ξενοδοχείου Radisson Blu. Οι προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται στην περιοχή είναι μεγάλες, με την κάθοδο ξένων εταιρειών να αναμένεται ότι θα οδηγήσει στην ενίσχυση της επενδυτικής δραστηριότητας.

efaptomena2

Τα τεμάχια βρίσκονται σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τη θάλασσα, και είναι ιδανικά για τουριστική και οικιστική ανάπτυξη. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες επενδυτές ή/και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Διαθέτει επίσης, σχήμα τύπου «Γ», ενώ εφάπτεται τριών ασφαλτοστρωμένων δρόμων με μεγάλο πρόσωπο.

Επιπλέον, στον Δήμο Αραδίππου ξεχωρίσαμε έξι διαμερίσματα τα οποία πωλούνται μαζί, στην ενδεικτική τιμή των €600.000 και αποτελούν μέρος τριών τριώροφων πολυκατοικιών που βρίσκονται στην οδό Ανδρέα Κέλπη. Τα πέντε διαμερίσματα είναι κενά και αποτελούν κατάλληλη επένδυση τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση αποφέροντας σημαντικά εισοδήματα στους εν δυνάμει επενδυτές.

ΛΕΜΕΣΟΣ
Στη Λεμεσό ξεχωρίσαμε γωνιακό οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, κοντά στον κυκλικό κόμβο της Λινόπετρας, και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €245.000. Το ακίνητο έχει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο του Δήμου Λεμεσού, διαθέτει πρόσωπο περί τα 47 μέτρα και εφάπτεται δημοσίων δρόμων. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή/και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης καθώς διαθέτει συντελεστή δόμησης 90% που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

ΠΑΦΟΣ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επαρχία Πάφου παρουσιάζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη και οικιστική τοποθεσία στον Δήμο Γεροσκήπου, στην ενδεικτική τιμή των €94.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Λεωφόρο Μακαρίου, την πλατεία Γεροσκήπου καθώς και το κέντρο της πόλης της Πάφου. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, προσφέροντας καλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας