Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ψάχνουν προσωπικό για το τεράστιο project στην μαρίνα Λάρνακας (πίνακας)

Όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις με το κράτος έχει κάνει η Kition Ocean Holdings και από την 1η Απριλίου η κοινοπραξία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας ανεβάζει μανίκια για την υλοποίηση ενός μοναδικού έργου για τα δεδομένα της Κύπρου και ενός έργου μαμούθ για τα διεθνή δεδομένα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο InBusinessNews o CEO της Kition Ocean Holdings, Πάνος Αλεξάνδρου, από τον ερχόμενο μήνα θα ανοίξουν τα νέα γραφεία της κοινοπραξίας, στο λιμάνι της Λάρνακας ενώ δυναμικά συνεχίζονται και οι υπόλοιπες διεργασίες.

Τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν

Το ερχόμενο διάστημα η Kition Ocean Holdings θα αρχίσει το τελικό στάδιο σχεδιασμού, ώστε να ολοκληρωθεί το design του τεράστιου project, το οποίο θα δώσει φτερά στη Λάρνακα ενώ παράλληλα, έχει αρχίσει και η διαδικασία των προσλήψεων, για τις μεγάλες ανάγκες προσωπικού του μεγαλεπήβολου έργου.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξάνδρου, μέσα στο επόμενο τρίμηνο ο στόχος είναι να πληρωθούν οι βασικές θέσεις της εταιρείας, ώστε στη συνέχεια να οργανωθούν και τα διάφορα τμήματα. 

Διαβάστε ακόμα:

Altamira: Σπίτια και διαμερίσματα από €70.000

Κινήθηκαν πτωτικά οι τιμές ακινήτων το 2020 (πίνακες)

Παραδεισιώτης: Προβλέψαμε την έκταση της πανδημίας, επενδύσαμε στο λιανεμπόριο

 

Ειδικότερα, σε πρώτη φάση θα χρειαστούν 15 άτομα τα οποία θα είναι το διοικητικό προσωπικό ενώ ακόμα 15 άτομα θα χρειαστούν ως διευθυντικό προσωπικό. Αργότερα θα αρχίσουν να προσλαμβάνονται και οι υπόλοιποι υπάλληλοι, ώστε μέχρι το τέλος του 2021 να εργοδοτηθούν 60-70 άτομα. 

Όσον αφορά τα brands που θα έρθουν στην Κύπρο για τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια και τα ξενοδοχεία της επένδυσης, οι συζητήσεις θα αρχίσουν σε ορίζοντα οκτώ με εννέα μηνών. 

Προτίμηση σε Λαρνακείς

Όπως μας ανέφερε ο CEO της Kition Ocean Holdings, σε πρώτο στάδιο θα οργανωθούν συνεντεύξεις με το υφιστάμενο προσωπικό της Αρχής Λιμένων, ώστε να διαφανεί ο αριθμός των εργαζομένων που θα θελήσουν να παραμείνουν στις θέσεις τους και να αξιοποιηθούν από την κοινοπραξία.

Σε δεύτερο στάδιο θα αρχίσει η αναζήτηση για προσωπικό, που στην ιδανική περίπτωση θα είναι κάτοικοι Λάρνακας. Τα άτομα αυτά θα πρέπει να μιλούν άπταιστα ελληνικά και αγγλικά και να διαθέτουν κάποια εμπειρία, σχετική με την θέση που θα διεκδικήσουν. Ωστόσο, όπως μας σημειώθηκε, σε μεταγενέστερο στάδιο θα προσληφθεί και προσωπικό με μειωμένη εμπειρία. 

Οι θέσεις εργασίας στην Kition Ocean Holdings

Το InBusinessNews εξασφάλισε από την Kition Ocean Holdings Ltd τις θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητεί προσωπικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο: admin@kitionoceanholdings.com.

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023