Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Σπίτια και διαμερίσματα από €70.000

Δύο διαμερίσματα και πέντε κατοικίες είναι τα νέα οικιστικά ακίνητα που πουλά η Altamira. Τα ακίνητα, που βρίσκονται στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου, έχουν ενδεικτικές τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €70.000 και φτάνουν μέχρι τις €500.000.

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €100.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 105 και βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας «ZENIA IRIS B». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 123 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαβάστε ακόμα:

Ψάχνουν προσωπικό για το τεράστιο project στην μαρίνα Λάρνακας (πίνακας)

Κινήθηκαν πτωτικά οι τιμές ακινήτων το 2020 (πίνακες)

Παραδεισιώτης: Προβλέψαμε την έκταση της πανδημίας, επενδύσαμε στο λιανεμπόριο

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αγλαντζιά- €70.000

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Αγλαντζιά. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 202 και βρίσκεται στον 2ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «CH. CHARALCO SPANTIOS 22» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2004. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, ένα υπνοδωμάτιο και αποχωρητήριο με ντους. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Έχει εμβαδόν 39 τ.μ. κλειστών χώρων και 5 τ.μ. καλυμμένη βεράντα. Το διαμέρισμα είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

 

Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στο Δήμο Λιβαδιών- €500.000

Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία Δήμο Λιβαδιών της Επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1991 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από πλυσταριό, πέντε υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει περίφραξη, μεγάλη αυλή με τοπιοτεχνημένους κήπους, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και επιπλέον βοηθητικούς χώρους. Η κατοικία είναι κτισμένη στην ανατολική πλευρά μεγάλου οικοπέδου γεγονός που επιτρέπει περαιτέρω αναπτύξεις.

 

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Αγία Βαρβάρα- €330.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Αγία Βαρβάρα. Έχει ανεγερθεί το 2010 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από πλυσταριό, τέσσερα υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους και γκαρνταρόμπα, ενώ το δεύτερο διαθέτει ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 330 τ.μ. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για οικογένειες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

 

Μεζονέτα στον Δήμο Αγίου Αθανασίου- €310.000

Μεζονέτα στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, η οποία έχει ανεγερθεί πριν από 9 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο. Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους. Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα ενώ υπάρχει αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ. και της γης σε 230 τ.μ. Η μεζονέτα είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στην Αραδίππου- €290.000

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στην ενορία Βλάχος του Δήμου Αραδίππου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2005 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας – καθιστικού με τζάκι, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από γραφείο, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο και γκαρνταρόμπα. Ο όροφος διαθέτει δυο ακάλυπτες βεράντες και μια καλυμμένη βεράντα με πέργολα. Επιπλέον διαθέτει σοφίτα εμβαδού περί τα 52 τ.μ. η οποία αποτελείται από αίθουσα παιχνιδιού, ντους με αποχωρητήριο και καθιστικό. Η πρόσβαση στη σοφίτα επιτυγχάνεται μέσω εσωτερικού κλιμακοστασίου. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 230 τ.μ. πλέον 40 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 27 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περί τα 306 τ.μ. Η κατοικία αποτελεί το βόρειο ½ μερίδιο του οικοπέδου και δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Σημειώνεται ότι η κατοικία κατέχεται.

 

Ανεξάρτητη κατοικία στην Έμπα- €220.000

Ανεξάρτητη κατοικία τύπου split-level στην Έμπα. Πρόκειται για κατοικία που έχει ανεγερθεί το περί το 1990 και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο/ αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Στο ημιυπόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, αποχωρητήριο με μπάνιο, αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με κήπο και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης. Η κατοικία έχει εσωτερικό εμβαδόν περί τα 163 τ.μ. πλέον περί τα 99 τ.μ. εμβαδόν ημιυπόγειο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες με χρήση της ως μόνιμη κατοικία. Σημειώνεται ότι το ακίνητο ενοικιάζεται προς €280/μήνα.

 

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023