Περιήγηση στο κτίριο 360 μέσω 3D virtual tour

Δελτίο Τύπου  22/09/2020 09:10
Περιήγηση στο κτίριο 360 μέσω 3D virtual tour

Περιήγηση στο κτίριο 360 μέσω 3D virtual tour

Δελτίο Τύπου  22/09/2020 09:10
Θέλετε να επισκεφθείτε και να δείτε τους εσωτερικούς χώρους του πολυτελούς και μοναδικού κτιρίου 360 στη Λευκωσία;

RELATED ARTICLES


 
Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη διαδραστική περιήγηση που σας προσφέρει η Cyfield, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας 3D virtual tour που δημιούργησε η εταιρεία duoovision και η οποία μας ξεναγεί στους εσωτερικούς χώρους του 360.
 
Πρόκειται για ένα τρισδιάστατο βίντεο, όπου ο χρήστης του αισθάνεται ότι βρίσκεται εντός του κτιρίου 360 και μπορεί να βιώσει τις πολυτελείς εγκαταστάσεις, και τις ανέσεις που προσφέρει το κτίριο.
 
Μέσα από το 3D virtual tour του 360, οι χρήστες μπορούν να δουν το εντυπωσιακό Lobby και τον πολυχώρο στον 10ο όροφο, ο οποίος διαθέτει γυμναστήριο με απρόσκοπτη θέα προς τον Πενταδάκτυλο, σάουνα και steam bathμε ευρύχωρα αποδυτήρια, Residents Club, με bar και την εντυπωσιακή και υπερυψωμένη πισίνα με "πιάτο" τη Λευκωσία.
 
Ακόμα, οι χρήστες μπορούν επισκεφθούν και να δουν ένα πλήρες διαμορφωμένο διαμέρισμα του 20ου ορόφου, με τις άνετες βεράντες του, όπου φαίνεται η πολυτέλεια, η καλαισθησία και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.
 
Γενικά, το νέο τρισδιάστατο βίντεο του 360 αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν διαδραστικά το στολίδι της Λευκωσίας και να δουν τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας ζωής που προσφέρει αυτό το μοναδικό οικοδόμημα στο κέντρο της Λευκωσίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δουν το τρισδιάστατο βίντεο του 360 μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση:
https://my.matterport.com/show/?m=yekHxCSq8yf
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας