Altamira: 19 νέα σπίτια και μια πολυκατοικία από €50.000 (pics)

19 νέα σπίτια και 1 πολυκατοικία, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για 10 σπίτια και μια πολυκατοικία στην επαρχία Λευκωσίας, 5 σπίτια στην επαρχία Λάρνακας, δύο σπίτια στην επαρχία Πάφου και 2 σπίτια στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου οι τιμές πώλησης των οποίων αρχίζουν από τις €50.000.
 
Αναλυτικά:
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΛΙ €700.000
 

Τετραώροφη πολυκατοικία με υπόγειο σε πολύ καλή τοποθεσία στην Ενορία Καϊμακλι του Δήμου Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 880 μέτρα βορειοδυτικά του κυκλικού κόμβου «Μπάτα» και περί τα 300 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγίου Ιλαρίωνος. Κατά μήκος της Λεωφόρου Ιλαρίωνος υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια, φούρνοι κλπ. Επιπλέον, το κέντρο της Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο «Frederick» βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.
Η πολυκατοικία ανεγέρθηκε το 2011 περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ισόγειο και τρείς άνω ορόφους. Από το ισόγειο μέχρι τον 3ο όροφο υπάρχουν 8 διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων. Στο υπόγειο υπάρχουν χώροι στάθμευσης. Σημειώνεται ότι τα δύο διαμερίσματα του 3ου ορόφου είναι ημιτελή αφού υπολείπονται ορισμένες μικροεργασίες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 728 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 72 τ.μ περίπου. Σημειώνεται ότι το κτίριο αποτελεί το ½ μερίδιο του ακινήτου. Τα πέντε από τα οχτώ διαμερίσματα ενοικιάζονται.

ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ €445.000

Ισόγεια κατοικία σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Χρυσελεούσα του Δήμου Στροβόλου, σε απόσταση περί τα 250 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Στροβόλου και περί τα 515 μέτρα βόρεια του Δημαρχείου Στροβόλου. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο αφού διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, καταστήματα, υπεραγορές, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, το κέντρο της Λευκωσίας βρίσκεται σε επίσης κοντινή απόσταση. Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, καθιστικό, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποθήκη, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο/ντους, αποχωρητήριο ξένων και τρεις καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και βοηθητικά κτήρια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 217 τ.μ (περίπου) και της βοηθητικής οικοδομής σε 27 τ.μ (περίπου).

ΔΥΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €347.000
 
Δύο συνεχόμενες διώροφες κατοικίες σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Λακατάμειας της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 460 μέτρα βορειοδυτικά του Ε’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας και περί τα 200 μέτρα νότια της οδού Πεύκου. Πρόκειται για ανερχόμενη περιοχή η οποία παρουσιάζει έντονη οικοδομική δραστηριότητα τελευταία χρόνια με την ανέγερση κατοικιών και με διαχωρισμούς οικοπέδων.
 

Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση προσφέρονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Οι κατοικίες ανεγέρθηκαν πριν από 10 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Σημειώνεται ότι ενοικιάζονται με καλή απόδοση.


ΔΥΟ ΙΣΟΓΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ €325,000
 

Δύο ισόγειες κατοικίες εντός του παραδοσιακού πυρήνα του Δήμου Αγλαντζιάς, σε απόσταση περί τα 560 μέτρα νοτιοανατολικά του Δημαρχείου Αγλαντζιάς και περί τα 195 μέτρα νοτιοδυτικά της Λεωφόρου Λάρνακος.  Οι κατοικίες είναι τοποθετημένες κοντά σε υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, εστιατόρια και άλλες ανέσεις. Οι ισόγειες κατοικίες ανεγέρθηκαν περί το 1987 και το επίπεδο συντήρησης τους είναι ικανοποιητικό. Η κατοικία στην νότια πλευρά αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικό/κουζίνα, ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία, αποχωρητήριο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Σημειώνεται ότι η καλυμμένη βεράντα έχει κλείσει και έχει μετατραπεί σε εσωτερικό χώρο.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 130 τ.μ (περίπου) και της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ (περίπου). 

Η κατοικία στην βόρεια πλευρά αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 130 τ.μ (περίπου) και της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ (περίπου). 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ €280.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία εντός τοπικού αναδασμού της κοινότητας Ξυλοφάγου, στην επαρχία Λάρνακας. Το ακίνητο βρίσκεται περί το 1χλμ. βόρεια από το κέντρο της κοινότητας και περί το 400μ. δυτικά από τον συνδετικό δρόμο Ξυλοφάγου - Λιοπέτριου. 
Το χωράφι είναι γωνιακό, διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται δρόμο τόσο στο δυτικό όσο και στο βόρειο σύνορο του με συνολικό πρόσωπο περί τα 155 μέτρα. Στο νοτιοδυτικό τμήμα του τεμαχίου έχει ανεγερθεί διώροφη κατοικία η οποία αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι, τραπεζαρίας, κουζίνας, ένα πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων ενώ στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια το κυρίως με δικό του ντους/γκαρνταρόμπα και ένα  μπάνιο/ αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Η κατοικία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 194τ.μ. πλέον 25τ.μ καλυμμένες βεράντες και 8 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το συνολικό εμβαδόν του τεμαχίου είναι περί τα 5,519m2. Η κατοικία είναι κενή και διαθέτει άδεια οικοδομής.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΧΟΛΗ €275.000
 

Ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη και όμορφη τοποθεσία στην κοινότητα Χόλη της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 250 μέτρα δυτικά του κύριου δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς. Το ακίνητο διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και την τουριστική περιοχή της Πόλυς Χρυσοχούς. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 13 χρόνια περίπου και αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο , τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ψησταριά και αυλή. Το εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 100 τ.μ (περίπου). 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ €220.000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, σε απόσταση περί τα 280 μέτρα νότια της παραλία Αγίας Τριάδος και περί τα 390 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως τράπεζες, εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Η κατοικία είναι μέρος του συγκροτήματος «ASTIPALEA» δυναμικότητας 27 κατοικιών το οποίο ανεγέρθηκε πριν 14 χρόνια περίπου. Βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και αυλή 99 τ.μ. Στον όροφο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με αποχωρητήριο ντους. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν και να αποφέρουν καλό εισόδημα.
 
ΙΣΟΓΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ €210.000

Ισόγεια παραδοσιακή κατοικία στην Κοινότητα Αστρομερίτη, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται στο κέντρο της Κοινότητας, 80 μέτρα βόρεια της Εκκλησίας Αγίου Αυξιβίου και 250 μέτρα βόρεια από τον κύριο δρόμο Λευκωσία - Τρόοδος. Τοποθετείται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς τη Λευκωσία και το Τρόοδος.
Το οικόπεδο είναι γωνιακό με συνολικό πρόσωπο 45 μέτρα περίπου. Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1940 και έχει τύχει ανακαίνισης περί το 2000. Κατά την ανακαίνιση της διατηρήθηκε η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και έχει φέρουσα τοιχοποιία από πλινθάρι. Οι όψεις του κτηρίου διατηρούν την αρχιτεκτονική της εποχής ανέγερσής του. Αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη, σαλονάκι, αποχωρητήριο με μπάνιο, αποχωρητήριο με ντους και τρία υπνοδωμάτια.
Εξωτερικά διαθέτει περίφραξη και αυλή η οποία εν μέρη είναι πλακόστρωτη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 280 τ.μ. περίπου.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΙΑ €205.000


Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Ανάγεια, σε απόσταση περί τα 910 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Σχολείου. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και δήμους καθώς και την πόλη τη Λευκωσίας. Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 9 χρόνια και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και μπάνιο. Επιπρόσθετα, διαθέτει σοφίτα με υπνοδωμάτιο και αποχωρητήριο/ντους. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 154 (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ (περίπου) και της σοφίτας 12 τ.μ (περίπου). Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης. Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες. 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ €200.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στο Δήμο Πέγειας, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1.4 χλμ. νοτιοδυτικά του Δημαρχείου  και 1.2 χλμ. βορειοδυτικά του Δημοτικού Σταδίου. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από περίπου 14 χρόνια και διαθέτει ιδιωτική πισίνα και κήπο. Η κατοικία (27Β - νότιο μέρος) αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας, κουζίνας και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en - suite) και ένα αποχωρητήριο με μπάνιο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας είναι περί τα 135 τ.μ. Το εμβαδόν της γης που αναλογεί στην κατοικία είναι περί τα 438 τ.μ. Σημειώνεται ότι η κατοικία προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Το ακίνητο θεωρείται επενδυτική ευκαιρία, κατάλληλη για ενοικίαση. Δεν έχει εξασφαλιστεί ξεχωριστός τίτλος ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΕΔΕΣ 195.000
 
Ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Καπέδες της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 330 μέτρα νότια του κέντρου της κοινότητας και περί τα 110 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Σχολείου. Το ακίνητο διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά ενώ η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.
Η κατοικία έχει τύχει ανακαίνισης πριν από 10 χρόνια περίπου και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite). Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 145 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ (περίπου). 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΑΥΓΟΡΟΥ €195.000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανεξάρτητη ημιυπερυψωμένη κατοικία στην Κοινότητα Αυγόρου, στην Επαρχία Αμμοχώστου. Βρίσκεται σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή, 100 μέτρα δυτικά από το ΄Β Δημοτικό Σχολείο και 500 μέτρα νοτιοανατολικά από την Τεχνική Σχολή. Διαθέτει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τα γειτονικά χωριά.Η κατοικία ανεγέρθηκε το περί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ισόγειο, ημιόροφο και υπόστεγο. Το ισόγειο αποτελείται από έναν μεγάλο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό/τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και πλυσταριό. Στον ημιόροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το υπόστεγο το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο του ισογείου αποτελείται από ενιαίο χώρο στάθμευσης και αποθήκης. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και περίφραξη. Θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΛΙ €180.000

 


Ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στην ενορία Καϊμακλί του Δήμου Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 50 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγίου Ιλαρίωνος και σε απόσταση περί τα 200 μέτρα βορειοδυτικά του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου. Τοποθετείται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει πολύ καλή πρόσβαση προς το κέντρο της πόλης.
Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται της οδού Μάρκου Δράκου σε πρόσωπο περί τα 22 μέτρα. Η εν λόγω κατοικία έχει ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο.
Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ψησταριά και μεγάλες ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 15 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών σε 50 τ.μ. και της γης σε 290 τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €135.000

Ημιεφαπτόμενη κατοικία στην ενορία Κόκκινες, του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 10 μ βόρεια του Σταδίου “ Αντώνης Παπαδόπουλος”, περί τα 90 μ νότια του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων και εφάπτεται της οδού Αριάδνης κατά μήκος του βόρειου συνόρου του, με πρόσωπο περί τα 23 μ. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την θάλασσα. Η τοποθεσία του ακινήτου θεωρείται εξαιρετική και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητάς της. Η κατοικία αποτελείται από ισόγειο, υπερυψωμένο επίπεδο και ημιυπόγειο.  Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και τουαλέτα ξένων. Στο υπερυψωμένο επίπεδο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο, ενώ στο ημιυπόγειο υπάρχει κουζίνα και χώρος στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ περίπου,  το εμβαδόν των καλυμμένων βεραντών σε 18τ.μ περίπου και του υπόστεγου χώρου στάθμευσης περί τα 35 τ.μ Η κατοικία βρίσκεται στο δυτικό ½ του τεμαχίου και της αντιστοιχεί εμβαδόν γης περί τα 398 τ.μ.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΤΙ €105.000

Συνεχόμενη διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Κίτι, σε απόσταση περί τα 1.1 χλμ νότια του κέντρου της κοινότητας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων αφού σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα κπλ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους, την θάλασσα και το αεροδρόμιο. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 10 χρόνια περίπου και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων με ντους στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 98 τ.μ (περίπου) και της γης σε 119 τ.μ (περίπου). Δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.


ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ €85.000
 


Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ισόγεια κατοικία σε κεντρική περιοχή στην ενορία Σωτήρος, του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 250 μέτρα ανατολικά του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού, 300 μέτρα δυτικά από το Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου και 270 μέτρα βόρεια της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου. Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα, κλπ. Επιπλέον διαθέτει καλή πρόσβαση προς το κέντρο του Δήμου.
Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 72 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 223τ.μ. Να σημειωθεί ότι το ακίνητο εμπίπτει εντός Πολεοδομικής Ζώνης Κα4 που επιτρέπει ανάπτυξη τριώροφης οικοδομής με συντελεστή δόμησης 120%.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ €65.000

Το ακίνητο προς πώληση αποτελεί μια διώροφη κατοικία η οποία βρίσκεται στην κοινότητα  Παλαιχώρι (Ορεινής) της επαρχίας Λευκωσίας. Το ακίνητο τοποθετείται στο κέντρο της κοινότητας περί τα 340 μέτρα ανατολικά από την εκκλησία του Αποστόλου Λουκά και βρίσκεται περί τα 190 μέτρα δυτικά από τον συνδετικό δρόμο Παλαιχώρι – Απλίκι. Η άμεση περιοχή του ακίνητου είναι καθαρά οικιστική και αποτελείται από κατοικίες μεγάλης ηλικίας συνεχούς δόμησης καθώς και από ορισμένα αγροτουριστικά καταλύματα. Το οδικό δίκτυο της περιοχής αποτελείται από στενά δρομάκια. Η κατοικία είναι διώροφη και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ντους/αποχωρητήριο στο ισόγειο και 2 υπνοδωμάτια, και κουζίνα με τραπεζαρία και μπάνιο στον όροφο. Η κατοικία είναι παραδοσιακής κατασκευής με πέτρα και έχει ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια. Βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Εμβαδόν κατοικίας περί τα 98τ.μ. πλέον περί τα 34τ.μ.καλυμμενες βεράντες. Το κτήμα έχει εμβαδόν γης περί τα 66τ.μ και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Η1.

ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑ €50.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ισόγεια κατοικία σε κεντρική περιοχή στην ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 380 μέτρα βόρεια της Υπεραγοράς "Metro" και περί τα 330 μέτρα νοτιοανατολικά του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού. Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα και άλλα. Επιπλέον διαθέτει καλή πρόσβαση προς το κέντρο του Δήμου.Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα,  μπάνιο με τουαλέτα και δυο υπνοδωμάτια. Η κατοικία διατηρεί τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της περιοχής καθώς είναι πετρόκτιστη με πλυνθάρι και πηλό, ενώ το ταβάνι εσωτερικά είναι επενδυμένο από ξύλο. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 100 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου σε 128τ.μ.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας