13ο συνέδριο Ανάπτυξης Γης

13ο συνέδριο Ανάπτυξης Γης

13ο συνέδριο Ανάπτυξης Γης

Είναι η μεγαλύτερη σύναξη του τομέα Ανάπτυξης Γης και Ακινήτων. Το συνέδριο που πραγματεύεται τις τάσεις και εξελίξεις του τομέα σε Κύπρο και εξωτερικό. Το 13ο συνέδριο Ανάπτυξης Γης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 22 Μαΐου στο Hilton Park Λευκωσίας.

RELATED ARTICLES


Στόχος του συνεδρίου ήταν να πληροφορήσει έγκαιρα κι έγκυρα τους σύνεδρους σχετικά με τη διαμόρφωση της αγοράς και τις αντίστοιχες προβλέψεις για τα επόμενα έτη.
 

Tο Συνέδριο φιλοξένησε καταξιωμένους ομιλητές, τόσο από την τοπική αγορά όσο και από το εξωτερικό, με προεξάρχοντα τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος παρουσίασε το νέο ολοκληρωμένο πλαίσιο Στεγαστικής Πολιτικής της Κυβέρνησης.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου ήταν η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα τις Πολιτικές Δανεισμού στον Τομέα Ακινήτων και τις πρόσφατες Εξελίξεις στο Τοπίο Χρηματοδότησης, μεταξύ του Διευθυντή Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων και μελλοντικού CEO της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκου Νικολάου και του Γενικού Διευθυντή Επιχειρήσεων της Ελληνικής Τράπεζας, Φοίβου Στασόπουλου.

Το συνέδριο διοργάνωσε η IMH
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας