“Coral Gardens”: To νέο έργο της Leptos Estates στην Πάφο

Με ένα νέο μοναδικό στο είδος του έργο προωθεί τις αναπτυξιακές της δραστηριότητες η Leptos Estates στην Πάφο, Το “Coral Gardens” το οποίο βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη θέση μόλις λίγα βήματα από τις υπέροχες παραλίες του γραφικού θερέτρου Coral Bay Resort. 

‘Ολες οι περιουσίες του “Coral Gardens” είναι σχεδιασμένες με λεπτό γούστο σε αρμονία με το περιβάλλον και κατασκευάζονται με προσοχή στην λεπτομέρεια και με εξαιρετική ποιότητα υλικών. Τα διαμερίσματα και οι μεζονέττες του έργου περιλαμβάνουν μια πινελιά Μεσογειακής επιρροής και ευρίσκονται μέσα σε μεγάλους κήπους και χώρους πρασίνου στο κέντρο των οποίων είναι μια τεράστια πισίνα και το κλαμπ με το εστιατόριο, το μπαρ, το ρεσέπτιον και το γυμναστήριο.

‘Ολες οι περιουσίες είναι 1,2 και 3 υπνοδωματίων και απολαμβάνουν την πανοραμική θέα προς την Θάλασσα κα τους γύρω καταπράσινους λόφους  και έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να δημιουργούν άφθονο χώρο τόσο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, με τεράστιες βεράντες και μπαλκόνια ώστε να δίνουν επιλογές για ήλιο η τη σκιά. 

Το Coral Bay είναι ένα θαυμάσιο θέρετρο που βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Πάφου, γνωστό για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες του. Η  μεγάλη επιλογή των εστιατορίων και των ταβερνών , των καταστημάτων, των νυχτερινών κέντρων και των μπάρ προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της αφθονίας της τοπικής γοητείας. Οι αμμώδεις κολπίσκοι με τα ήρεμα ρηχά νερά, φυσικά γραφικά τοπία ακόμη και τραχιά τοπία, συνδυάζονται και αλλάζουν μαγικά σε κάθε εποχή, ιδανικά για οικογένειες και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Δύο από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Κύπρο, το Thalassa Boutique Hotel & Spa και το 5 Αστέρων Leptos Coral Beach Hotel & Resort του Ομίλου Λεπτός, βρίσκονται σε αυτό το ειδυλλιακό τουριστικό θέρετρο.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας