Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή ανέγερση του πρώτου οικοδομικού γερανού στο Trilogy

Παρακολουθήστε την εντυπωσιακή ανέγερση του πρώτου γερανού στο Trilogy Limassol Seafront, το παραθαλάσσιο έργο της εταιρείας Cybarco, όπου οι οικοδομικές εργασίες προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος. 

To Trilogy, είναι το μόνο μεγάλο έργο στην Κύπρο το οποίο ξεκίνησε τις κατασκευαστικές εργασίες πριν την έναρξη πωλήσεων των ακινήτων. Στο παρόν στάδιο, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου της πρώτης φάσης, η πασσάλωση του West και του East Tower και η ανέγερση των πρώτων δυο οικοδομικών γερανών. Βρίσκεται σε εξέλιξη το σύστημα αποστράγγισης των υπογείων υδάτων, η κατασκευή του διαφραγματικού τοίχου της δεύτερης φάσης και η πασσάλωση των υπογείων. Το West Tower θα είναι ο πρώτος πύργος που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021 και θα ακολουθήσει το East Tower στις αρχές του 2022.

Η συνολική επένδυση του Trilogy ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε ένα χρόνο, έχουν γίνει πωλήσεις και κρατήσεις πέραν των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία. Αυτό αντιπροσωπεύει πάνω από το 35% των ακινήτων των δυο μπροστινών πύργων, οι οποίοι βρίσκονται υπό κατασκευή. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, καλά σχεδιασμένο με πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ενδεικτικά, διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων ξεκινούν από €1,090,000 (€5,000 το τετραγωνικό μέτρο).
 

 

Το Trilogy χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο μέρος για διαβίωση, εργασία και αναψυχή (live, work & play). Δεν αποτελεί μόνο ένα οικοσύστημα με πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία, αλλά και ένα παραθαλάσσιο, ελκυστικό προορισμό στην καρδιά της Λεμεσού, με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου.

 

Οι τρεις εντυπωσιακοί πύργοι, 36, 37 και 39 ορόφων, περιλαμβάνουν πολυτελή διαμερίσματα, ενώ το West Tower διαθέτει και υπερσύγχρονους, ευρύχωρους γραφειακούς χώρους, όλα με θέα τη θάλασσα. Ο κάθε πύργος συμπληρώνεται με ιδιωτικές εγκαταστάσεις spa και γυμναστήριο. Οι τρεις πύργοι μοιράζονται επίσης έναν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο 7,500 τ.μ. με μικρές και μεγάλες πισίνες, pool-bar, γήπεδο τένις, παιχνιδότοπο και τοπιοτεχνημένους κήπους, που διατίθενται αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες, αλλά και μια δημόσια πλατεία 6,850 τ.μ. με ποιοτικά εστιατόρια και καταστήματα στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι επισκέπτες. Πρόκειται για μια ανάπτυξη η οποία καταλαμβάνει μόνο το 12% του συνόλου του οικοπέδου μεγέθους 21,500 τ.μ.

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες