Aristo Developers: Επιχειρηματική αποστολή στην Ιορδανία

Σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, κατά το τριήμερο 5 – 8 Μαϊου 2018 συμμετείχε αποστολή της Aristo Developers με στόχο την προώθηση της εταιρείας και των ακινήτων της σε επενδυτικό κοινό υψηλής εισοδηματικής τάξης. 

Συγκεκριμένα και σε συνεργασία με ένα εκ των μεγαλυτέρων τραπεζικών ιδρυμάτων της Ιορδανίας η Aristo Developers μαζί με εκπροσώπους κορυφαίων δικηγορικών γραφείων της Κύπρου, παρουσίασαν τόσο τα πλεονεκτήματα της χώρας μας ως διεθνές επενδυτικό κέντρο όσο και τις προσφερόμενες επιλογές για επενδύσεις στον τομέα ακινήτων.

Το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons, το οποίο και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του επιχειρηματικού πυρήνα της πόλης του Αμμάν.  Με κύριο θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες που προφέρει η Κύπρος έγινε σημαντική αναφορά στην δυναμική πορεία της Κυπριακής οικονομίας, της ισχυρής ανάκαμψης που απολαμβάνει ο τομέας ακινήτων της χώρας μας, αλλά και του ελκυστικού φορολογικού περιβάλλοντος το οποίο διατηρεί η Κύπρος ως μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης. 

Αξίζει να σημειωθει το ισχυρό ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για τα επενδυτικά προγράμματα που προσφέρει η Κύπρος μέσω αγοράς ακινήτων οδηγώντας είτε στην εξασφάλιση Μόνιμης Παραμονής στο νησί μας είτε στην απόκτηση του Κυπριακού Διαβατηρίου.

Στην έκθεση οι εκπρόσωποι της Aristo Developers είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μεγάλο αριθμό έργων της εταιρείας εντυπωσιάζοντας ένα κοινό πέραν των 120 επενδυτών ακινήτων. Επιπλέον, το εν λόγω επιχειρηματικό φόρουμ τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ιορδανία, Ναυσικά Κρούστη.
 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας