Limassol Del Mar: Το πρώτο επίσημο βίντεο timelapse

Δίνοντας προτεραιότητα στις προθεσμίες και στους στόχους παράδοσης το 2019, το Limassol Del Mar, το πλήρως αδειοδοτημένο αναπτυξιακό έργο, δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έθεσε.
 
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής μεταξύ της κυπριακής εταιρείας Atlas Pantou Co Ltd και των τριών κατασκευαστικών κολοσσών MAN Enterprise, Ιταλική ICM Group και CMB Società Cooperativa, η Κοινοπραξία των Ομίλων Δ. Ζαβός και Λεπτός έλαβε αμέσως δράση, τελώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εργοτάξιο, με τη συνεργασία τόσο της αρχιτεκτονικής ομάδας όσο και των τοπικών αρχών. 
 
Βάση του timelapse βίντεο, η εξέλιξη του έργου Limassol Del Mar σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτελεί άξιο αναφοράς και βάση του συνολικού πλάνου κατασκευής, η 1η φάση θα ολοκληρωθεί και τα πολυτελέστατα διαμερίσματα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους το 2019, ενώ η 2η φάση θα ολοκληρωθεί το 2020. Η 1η φάση περιλαμβάνει την παράδοση του πρώτου πύργου 17 ορόφων, του ισογείου όπου βρίσκονται τα καταστήματα, των χώρων στάθμευσης, τον τρίτο όροφο όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα διαμερίσματα του πρώτου πύργου. Το χρονικό πλαίσιο παράδοσης αποτελεί ρεκόρ για την κυπριακή αγορά.
 
Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

H καταγεγραμμένη διαδικασία κατασκευής από τη μέρα έναρξης μέχρι σήμερα.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας