Plus Properties: Συνέχεια με ταχύτητα και νέες εξελίξεις στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στη Λάρνακα μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την εταιρεία Plus Properties Cyprus. Tην εκδήλωση της εταιρείας τίμησαν με την παρουσία τους διάφοροι συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας όπως δικηγόροι, τραπεζίτες, λογιστές, κτηματομεσίτες και άλλοι. Η εκδήλωση ξεκίνησε στην περιοχή της Νέας Μαρίνας στην Λάρνακα όπου τέθηκε ο θεμέλιος λίθος στα έργα Marina Residence - Plus 10 και  Plus 11 Residence, τα οποία βρίσκονται λίγα μέτρα από το 5-αστέρων ξενοδοχείο “Radisson Blue Hotel”.  Τα έργα είναι τοποθετημένα στην καρδιά της Λάρνακας και βρίσκονται μόλις 10 λεπτά από το Αεροδρόμιο και 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Είναι μοναδικά έργα υψηλών προδιαγραφών και υπολογίζεται να παραδοθούν τον Απρίλιο του 2019.
 



Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ιάσων Ιασωνίδης, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και την μαζί με τον ιδιοκτήτη και διευθύνων σύμβουλο της Plus Properties, κ. Georges Chehwane, με μια σεμνή τελέτη τοποθέτησαν τον θεμέλιο λίθο για την έναρξη των εργασιών του Marina Residence - Plus 10.

 


Εκ μέρους του Δημάρχου και κατά το κόψιμο της κορδέλας, ο κ. Ιασωνίδης καλωσόρισε την Plus Properties στην Κύπρο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις επενδύσεις που κάνει η εταιρεία στη Λάρνακα, οι οποίες έχουν ήδη φτάσει στα 14 έργα. Συνέχισε, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Λάρνακας θα προσπαθήσει να παράσχει κάθε απαραίτητη βοήθεια στην εταιρεία και ότι προσβλέπει σε μια ομαλή συνεργασία.

 


Μετά την τελετή, οι φίλοι και συνεργάτες κατευθύνθηκαν προς το έργο στολίδι της Plus Properties Cyprus στην τουριστική περιοχή Mackenzy, το «The Pearl».  

 



Εκεί οι φιλοξενούμενοι είδαν το προχωρημένο στάδιο κατασκευής του έργου το οποίο έχει θέα την Μεσόγειο Θάλασσα και βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές της Λάρνακας. Η εγγύτητά του «The Pearl» με την παραλία και το αεροδρόμιο, το καθιστά μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για τους αγοραστές του. Η πανέμορφη θέα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το υπέροχο πανόραμα που εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα.

 


Μέσα σε τέσσερις μήνες  το έργο έχει προχωρήσει μέχρι τον 3ο όροφο κατασκευής. Η παράδοση του «The Pearl» είναι προγραμματισμένη στις αρχές του 2019 και έχει ήδη πωληθεί το 50% των διαμερισμάτων.


Λόγω της στρατηγικής της θέσης, η περιοχή Mackenzy βρίσκεται σε μεγάλη ζήτηση. Για να ικανοποιήσει αυτή τη ζήτηση, η Plus Properties σύντομα θα ξεκινήσει ένα ακόμη έργο, το Mackenzy Gardens - Plus 18, το οποίο θα διευρύνει το πεδίο των επιλογών που προσφέρονται στους αγοραστές κατοικιών.

Ο κος Georges Chehwane,  δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στο  υποσχόμενο μέλλον της Κύπρου. Συνέχισε, λέγοντας πως , όταν για πρώτη φορά «ρίσκαρε» στο νησί, δεν είχε προβλέψει ότι η επιχείρηση του θα εξελιχθεί τόσο γρήγορα. Κοιτάζοντας πίσω, αισθάνεται υπερήφανος για τα επιτεύγματα των τελευταίων ετών. Επίσης πρόσθεσε: «Σήμερα διαθέτουμε 14 έργα στη Λάρνακα και 4 στη Λεμεσό. Tέσσερα από τα οποία βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής και τέσσερα έχουν ήδη παραδοθεί. »

 
Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο «ΠΛΩΡΗ» σε ένα χαρούμενο και φιλικό περιβάλλον.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες