Dell Technologies: Σύγχρονες Τεχνολογικές Υποδομές για Επιχειρησιακή Ανάπτυξη

*Του Βασίλη Τζανακάκη, Cyprus Territory Manager, Dell Technologies
 
Οι Κυπριακές επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται στις σημερινές προκλήσεις και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της ανάπτυξής τους, γνωρίζουν ότι η τεχνολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο. Στην Dell Technologies, βρισκόμαστε πλέον ακόμα πιο κοντά τους, με μια εντυπωσιακή σειρά λύσεων που ξεκινά από τους υπολογιστές των εργαζομένων και φτάνει έως τις υποδομές του Data Center και τις λύσεις στο Cloud. 

Με την παγκόσμια εμπειρία μας και ηγετική θέση στον συγκεκριμένο τομέα, προτείνουμε υποδομές αρχιτεκτονικής Hyper Converged, οι οποίες αποτελούν το λογικό επόμενο βήμα στην εξέλιξη λύσεων virtualization και βοηθούν στον γρήγορο, ευέλικτο και πιο αξιόπιστο δρόμο των επιχειρήσεων προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
 
Γιατί Hyper Converged υποδομή με την Dell Technologies
Οι προτάσεις μας ξεκλειδώνουν νέες δυνατότητες, συνδυάζοντας απόδοση, ασφάλεια, ευελιξία, επεκτασιμότητα  και αυτοματοποίηση. Σχεδιάζοντας ή λειτουργώντας σε περιβάλλοντα Private, Hybrid ή Multi-Cloud με τις Hyperconverged υποδομές της Dell Technologies, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με  ταχύτητα στην εγκατάσταση και λειτουργία αλλά ταυτόχρονα απλή διαχείριση.

Η διαφοροποίησή μας υφίσταται σε διάφορους τομείς:

Κύριο πλεονέκτημα η στενή μας συνεργασία με την VΜware. Tα μοντέλα της οικογένειας VxRail παρέχουν μια εμπειρία «με το κλειδί στο χέρι», έτοιμη να λειτουργήσει για εσάς, αμέσως μετά την εγκατάσταση, επιτρέποντάς σας να καινοτομείτε συνεχώς και να εξυπηρετείτε οποιαδήποτε workloads, χωρίς την ανάγκη ξεχωριστών συστημάτων όπως servers, storage, networking, για πολλά από τα πιο απαιτητικά ΙΤ περιβάλλοντα και εφαρμογές.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ της πρότασής μας και του ανταγωνισμού είναι ότι διευκολύνουμε περισσότερο από ποτέ την ενσωμάτωση με υπάρχοντα ΙΤ περιβάλλοντα. Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε μια υποδομή SAN για παράδειγμα και να διασφαλίσετε τυχόν επενδύσεις που έχετε κάνει πρόσφατα.

Η ευρεία τεχνογνωσία μας σε όλο το φάσμα των τεχνολογικών υποδομών, μας καθιστά τον μοναδικό πάροχο τεχνολογίας και λύσεων σε όλο το φάσμα του IT (από την παραγωγικότητα του χρήστη έως τις κεντρικές υποδομές του Datacenter) και εγγυάται μια απρόσκοπτη λειτουργία και εμπειρία. Ειδικά για την Κυπριακή αγορά, αυτό έχει τεράστια σημασία όσον αφορά στην  ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, με την οποία μια δυναμική Κυπριακή επιχείρηση θα μπορέσει να καταστεί ανταγωνιστική, εν μέσω ενός εξελισσόμενου διεθνούς περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας ευκολότερα το project του δικού της ψηφιακού μετασχηματισμού.

Μαζί με τους πιστοποιημένους συνεργάτες στην Κύπρο, οι επιχειρήσεις και οργανισμοί όλων των μεγεθών, μπορούν να βασιστούν σε εμάς για να σχεδιάσουν το ψηφιακό τους μέλλον. Από τις τράπεζες και τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, fintech, τις τηλεπικοινωνίες, την εκπαίδευση και την ακαδημαϊκή έρευνα, την υγειονομική περίθαλψη και τις βιοεπιστήμες, τις κατασκευές ή άλλους τομείς υπηρεσιών, ένα ισχυρό περιβάλλον HCI είναι η ιδανική βάση για καινοτόμες λύσεις που ξεκλειδώνουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι λύσεις αυτές μειώνουν δραστικά την πολυπλοκότητα και το κόστος συντήρησης, παρέχουν ένα καλύτερο πλαίσιο προηγμένης ασφάλειας και αυξάνουν την εμπειρία των χρηστών. Για παράδειγμα μέσω έτοιμων λύσεων VDI αυξάνεται η ευελιξία των υπαλλήλων να εργάζονται από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή. Οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν τους εργαζόμενους αποδοτικούς και ασφαλείς, προωθώντας την αποτελεσματική συνεργασία και την ολοκλήρωση απαιτητικών έργων χωρίς η φυσική παρουσία να αποτελεί εμπόδιο.

Η αξιοπιστία της Dell Technologies διαμορφώνει μια νέα στρατηγική υποδομών HCI, κυρίως για 3 βασικούς λόγους:
-Πολλές επιλογές για ευέλικτη ανάπτυξη και διαμόρφωση σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε πελάτη
-Λύσεις υποδομών βελτιστοποιημένες για συγκεκριμένες εφαρμογές ή φορτία εργασίας
-Κανένας συμβιβασμός μεταξύ ευελιξίας και απόδοσης

Επίσης οι λύσεις προστασίας δεδομένων, ασφάλειας και Cybersecurity καθώς και το Business Continuity αποτελούν θεμελιώδη μέρη των προτάσεών μας.
Κάθε Κυπριακή επιχείρηση, σε οποιοδήποτε στάδιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, μπορεί να βρει στην Dell Technologies και τους συνεργάτες μας, τον πάροχο τεχνολογίας που χρειάζεται αλλά και έναν έμπιστο σύμβουλο.
 
 
O Βασίλης Τζανακάκης αποτελεί στέλεχος της Dell Technologies από το 2005. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις της Dell Technologies στην Ελλάδα, οι σπουδές του είναι πάνω στον τομέα των Ηλεκτρονικών & Υπολογιστικών Συστημάτων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MBA).  

https://www.linkedin.com/in/vasilis-tzanakakis-08147b107/

Vasilis_Tzanakakis@dell.com
 

Δειτε Επισης

Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς