Realtor Cyprus: Aποτελεσματική προώθηση ακινήτων με το  Ευρετήριο του Realtor.com.cy

Η πλατφόρμα του Realtor.com.cy, εστιάζοντας στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για πραγματική και αποτελεσματική προώθηση της λίστας ακινήτων των μεσιτών, ενέταξε στο σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ψηφιακό εργαλείο ‘Ευρετήριο’. Στόχος του ευρετηρίου είναι να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ επαγγελματία μεσίτη/κατασκευαστή και πελάτη, φέρνοντας τις δύο πλευρές σε άμεση επαφή. Τούτο καθίσταται δυνατόν, μέσω της ενίσχυσης της επωνυμίας του επαγγελματία από τις μηχανές αναζήτησης, καθώς οι τελευταίες ‘αντιλαμβάνονται’ την εκάστοτε επωνυμία ως μέρος ενός ποιοτικού καταλόγου και την αναβαθμίζουν στη σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων μιας σχετικής αναζήτησης.  

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, σε έναν ενδιαφερόμενο υποψήφιο πελάτη, ο οποίος πληκτρολογεί λέξεις-κλειδιά όπως: διαμέρισμα προς ενοικίαση ή διαμέρισμα προς πώληση, αγορά οικιστικού ή εμπορικού ακινήτου, ακίνητα στην Κύπρο κλπ. του εμφανίζονται αποτελέσματα, τα οποία προέρχονται από την λίστα ακινήτων ή την διαδικτυακή εμφάνιση του εκάστοτε καταχωρημένου στον επαγγελματικό κατάλογο επαγγελματία.

Επιπλέον, κάθε εγγραφή στο ‘Ευρετήριο’ της πλατφόρμα, αποτελεί και έναν ενεργό σύνδεσμο, ο οποίος οδηγεί τον ενδιαφερόμενο σε μία εξατομικευμένη σελίδα του εκάστοτε εγγεγραμμένου επαγγελματία. Από εκεί, ο χρήστης μπορεί να βρει περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την επωνυμία, τα στοιχεία επικοινωνίας  και  τη φόρμα της άμεσης και αυτοματοποιημένης επικοινωνίας του επαγγελματία και να έχει την ακριβή εικόνα του προσώπου ή της εταιρίας με την οποία σκοπεύει να συνεργασθεί. Παράλληλα, η ιστοσελίδα αυτή, αποτελεί ένα ακόμα μέρος , στο οποίο ο πελάτης μπορεί να δει τη λίστα ακινήτων των εγγεγραμμένων εταιριών, παλαιότερες ολοκληρωμένες πωλήσεις –στο πλαίσιο προώθηση επιτυχημένων συμφωνιών- όπως επίσης να βαθμολογήσει και να σχολιάσει τη συνεργασία που είχε με τον εκάστοτε επαγγελματία.

Το Realtor.com.cy, όπως και ο Όμιλος του Realtor Globally στο σύνολό του, στο πλαίσιο σχεδιασμού της στρατηγικής προώθησης, βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τις παγκόσμιες αγορές, οι οποίες θεωρούν τους online επαγγελματικούς καταλόγους, ως βασικό στοιχείο marketing. Οι λόγοι που ενισχύουν την άποψη αυτή επικεντρώνονται στους εξής:
  1. Ένα ευρετήριο  ενισχύει τη συνολική προβολή της επιχείρησης
  2. Βελτιώνει την απόδοσή της στις μηχανές αναζήτησης
  3. Δημιουργεί καλύτερη εμπειρία στους πελάτες.

Γιατί να προτιμήσω το ‘Ευρετήριο’ του Realtor.com.cy;
Ο πρώτος λόγος συμπίπτει και με τη βασική αρχή του marketing, η οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καταγραφή του επαγγελματία σε ποιοτικούς και προσανατολισμένους καταλόγους σε συγκεκριμένο κοινό. Μία εγγραφή δεν αρκεί να υπάρχει, απλά, κάπου στο διαδίκτυο, αλλά προκειμένου η πληροφορία (π.χ. μεσίτης) να φτάσει στον τελικό αποδέκτη (πελάτης ) θα πρέπει η πλατφόρμα καταγραφής της να στοχεύει και στο επιζητούμενο κοινό. Στο Realtor.com.cy, όλες οι προωθητικές ενέργειες προσανατολίζονται σε πραγματικούς πελάτες.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, στο ‘Ευρετήριο’, ο πελάτης μπορεί να βαθμολογεί τον επαγγελματία και να καταχωρεί τα σχόλια του σχετικά με τη συνεργασία τους. Η δυνατότητα αυτή, εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Κατ’ αρχάς, ενισχύει τη δημοφιλία του επαγγελματία μεταξύ άλλων, καθώς μία καλή βαθμολογία τον φέρνει στις πρώτες προτιμήσεις των πελατών, αλλά και πολύ περισσότερο, ο αλγόριθμος της Google  και άλλων μηχανών αναζήτησης, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για πραγματική παρουσία σε ποιοτικούς καταλόγους, με αποτέλεσμα να βελτιστοποιείται η ορατότητά του σε αυτές.

Πέρα των προηγουμένων, το Realtor Cyprus και συγκεκριμένα η εν λόγω πλατφόρμα, θέλοντας να ενισχύσει την εικόνα των επαγγελματιών, οι οποίοι βρίσκονται εγγεγραμμένοι στο ‘Ευρετήριο’ της, επέκτεινε την εγγραφή αυτή, από μία απλή εγγραφή σε μία επαγγελματική ιστοσελίδα. Αυτό το πέτυχε  προσθέτοντας το πεδίο της λίστας ακινήτων και το πεδίο παλαιοτέρων επιτυχημένων συμφωνιών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ενισχύει την προώθηση των επαγγελματιών και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν την δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα ή παρουσία στο διαδίκτυο να αποκτήσουν μία και να προβάλουν μέσω αυτής την επωνυμία τους και τα ακίνητά τους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δυνατότητες, τις οποίες σας παρέχει το επαγγελματικό  ‘Ευρετήριο’ του Realtor.com.cy, https://realtor.com.cy/business-directory. Πραγματοποιείστε άμεσα την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες που σας παρέχει (μπορείτε να επακολουθήσετε τον σύνδεσμο https://realtor.com.cy/why-to-register και δείτε τη δυναμική της επιχείρησής σας να αναβαθμίζεται άμεσα.

Δειτε Επισης

Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς