Στην Κύπρο η Digital Marketing Manager του Facebook!

Η Webarts παρουσιάζει το 16ο Φόρουμ Digital Marketing Forum (16th Digital Marketing Forum), το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στην Λευκωσία.

Οι καταναλωτές βομβαρδίζονται συνεχώς με διαφημίσεις και πληροφορίες για αγαθά και υπηρεσίες, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους, καθώς δεν αισθάνονται πλέον μέρος της εμπειρίας. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες έχει καταστεί πλέον ίσως το σημαντικότερο στοιχείο μιας αποτελεσματικής στρατηγικής ψηφιακής διαφήμισης. Πώς λοιπόν μπορούμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενό μας ώστε να προσελκύσουμε το επιθυμητό κοινό; Πώς παραμένουμε ανθρώπινοι σε ένα αυτοματοποιημένο κόσμο και ποια είναι η θέση του πελάτη μας σε αυτόν τον αυτοματοποιημένο κόσμο;

Καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα μας μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και θα αναπτύξουν θέματα γύρω από τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Ανάμεσα τους η Rabail Pervez, Digital Marketing Manager του Facebook. Mε πάνω από 8 χρόνια παγκόσμια εμπειρία στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ και με εταιρείες κολοσσούς όπως το Facebook, το BBC και την Google στο ενεργητικό της, η Rabail Pervez θα μας μιλήσει για την πελατοκεντρική στρατηγική και τον μέγιστο ρόλο που παίζει η εμπειρία του πελάτη, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας, στην επιτυχία μιας εταιρίας.

Το 16ο Φόρουμ Ψηφιακού Μάρκετινγκ απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, Διευθύνοντες συμβούλους, Διευθυντές μάρκετινγκ, Υπεύθυνους πωλήσεων,  Υπεύθυνους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Υπεύθυνους πελατειακών σχέσεων, στελέχη διαφημιστικών γραφείων, Συμβούλους μάρκετινγκ, ειδικούς ψηφιακού μάρκετινγκ και ψηφιακής διαφήμισης και προγραμματιστές πλατφορμών.
 
Τα μέλη των υποστηρικτών (Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδυκτίου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών) δικαιούνται έκπτωση 20% στα τέλη εγγραφής. Για εγγραφές μελών των συνδέσμων κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Webarts
Χορηγοί: Gloria Jean's Coffees and IMR/University of Nicosia™
Innovation Sponsor: Cassandra Trading | IQOS
Υποστηρικτές: K Cineplex, OJO Sun&glasses
Conference Experience Sponsor: Conferience
Με τη στήριξη: Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδυκτίου, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, Σύνδεσμος Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Cyprus, GOLD magazine, IN Business magazine, MESIMVRIA Enterprises, REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής κι εγγραφές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης