Ένωση Δήμων: €5,96 εκατ. για ολοκληρωμένο δημοτικό σύστημα

Την απόκτηση ολοκληρωμένου συστήματος για τους δήμους, το οποίο θα υποστηρίζει τις επιχειρησιακές δραστηριοτήτες των Δήμων μέσω ολοκληρωμένων τεχνολογίων πληροφοριών των δήμων-μελών της επιδιώκει η Ένωση Δήμων, η οποία θα προχωρήσει επίσης σε σύμβαση παροχής υπηρεσιών συντήρησης και επιχειρησιακής υποστήριξης.

Με προκήρυξη διαγωνισμού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος σύναψης συμβάσεων (e-procurement), η Ένωση Δήμων τονίζει ότι η ολοκληρωμένη τεχνολογική λύση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ομαλοποίηση και απλοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών, λεπτομερείς απαιτήσεις χρήστη, υποδομή δικτύου, υποδομή ασφάλειας πληροφοριών, υπολογισμός τελικού χρήστη, καθώς και ολοκληρωμένο δημοτικό σύστημα.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στα €5,960,000, εκ των οποίων το 85% θα προέλθει από τα Ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία και ταμεία επενδύσεων και το 15% από εθνική χρηματοδότηση.

Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται:

  • Οι απαιτούμενες δαπάνες που θα προκύψουν για την εκτέλεση όλων των δραστηριοτήτων για την απόκτηση του ολοκληρωμένου συστήματος (προϋπολογισμός: € 1,880,000)
  • Το δικαίωμα της Αναθέτουσας Αρχής (Ένωση Δήμων) να συνάψει σύμβαση συντήρησης και επιχειρησιακής υποστήριξης για περίοδο πέντε ετών, με προϋπολογισμό € 500.000 ετησίως. Σημειώνεται ότι οι προσφορές δεν πρέπει να αποκλίνουν περισσότερο από το 10% της εκτιμώμενης αξίας για το πρώτο έτος. Το κόστος συντήρησης και επιχειρησιακής υποστήριξης για κάθε έτος δεν πρέπει να αποκλίνει περισσότερο από το 10% του αντίστοιχου ποσού του προηγούμενου έτους.
  • Το δικαίωμα της Ένωσης Δήμων να ζητήσει πρόσθετες υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στη σύμβαση συντήρησης και υποστήριξης του ολοκληρωμένου δημοτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 200 ημερών (προϋπολογισμός: €80,000).
  • Το δικαίωμα της Αναθέτουσας Αρχής να επεκτείνει προαιρετικά τη συμφωνία συντήρησης και λειτουργικής στήριξης για περίοδο 3 ετών, με προϋπολογισμός €500.000 ετησίως.

Η προθεσμία παραλαβής των προσφορών λήγει το μεσημέρι της 7ης Δεκεμβρίου του 2018.

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας