Νέες λύσεις για την εκπαίδευση προσφέρει η Prestigio

Νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση και την επιχειρηματική παραγωγικότητα με καινούργιες λύσεις, ανοίγει η Prestigio με τη νέα σειρά προϊόντων της: Prestigio Λύσεις για αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία και δημόσιους χώρους.
 
Η ταχέως αναπτυσσόμενη και καθιερωμένη πλέον μάρκα σε 75 χώρες διαθέτει μια βασική πλατφόρμα των λύσεων LED οθόνων πολλαπλής επαφής που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη σε συνδυασμό με διάφορες εφαρμογές λογισμικού. Μαζί, παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία γραφής, συνεργασίας, διαδραστικής διαφήμισης και ασύρματη επικοινωνία με smartphones και tablet PC.
 
Οι Prestigio λύσεις συνοψίζονται ως εξής:
 
• Λύσεις για την Εκπαίδευση (σύνδεση με την ιστοσελίδα).
• Λύσεις για Συναντήσεις και Συνέδρια (σύνδεση με την ιστοσελίδα).
• Λύσεις για Digital Signage (σύνδεση με την ιστοσελίδα).
 
Οι λύσεις  βασίζονται στο Prestigio Multiboard.(σύνδεση με την ιστοσελίδα). Πρόκειται για ένα All-In-OnePC με μεγάλη LED διαδραστική οθόνη βασισμένη σε τεχνολογία πολλαπλής επαφής. Τρέχει σε επεξεργαστή IntelCorei5 και λειτουργεί με τα Windows 7 ή 8. Τα Prestigio Multi Boards διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη οθόνης:
 
• 42"(106 cm), 55" (140 cm), 65 "(165 cm), 70" (178 cm) με οθόνη Full HD ανάλυση.
• 84"(214 cm) με 4KUltraHD ανάλυση (3840x2160 pixels).
 
Το Prestigio Multiboard All-in-One PC περιλαμβάνει ένα ευέλικτο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα, την αλληλεπίδραση, και επιπλέον τρόπους παροχής των πληροφοριών στις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Πλέον δεν απαιτούνται εκτυπώσεις, παραδοσιακοί πίνακες, το Prestigio Multiboard φέρνει χρώμα, εικόνα, ήχο, την αλληλεπίδραση και όλη την σχετική δυναμική, όλα σε ένα προϊόν.
 
Το λογισμικό περιλαμβάνει ένα σύνολο προεγκατεστημένων εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί για το Prestigio Multiboard. Έξυπνες και αποτελεσματικές, οι εφαρμογές αποτελούνται από το Prestigio Easi Note (σύνδεση με την ιστοσελίδα), το Prestigio Easi Meeting (σύνδεση με την ιστοσελίδα), το Prestigio Easishow (σύνδεση με την ιστοσελίδα) και το Prestigio EasiSign (σύνδεση με την ιστοσελίδα). Τα προγράμματα αυτά παρέχουν νέους τρόπους συλλογικής εργασίας, φέρνοντας πιο κοντά τον παρουσιαστή και το κοινό, τον δάσκαλο με τους μαθητές. Ο παρουσιαστής μπορεί να δημιουργήσει και να προσαρμόσει άμεσα και σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας μια σειρά από προεγκατεστημένα εργαλεία. Ο τρόπος γραφής στο Prestigio Multi Boards είναι φυσικός και άνετος, προσφέροντας παράλληλα αναγνώριση κειμένου και μια εξαιρετική εμπειρία για τον χρήστη.
 
Μέσω της εφαρμογής m Class, το Prestigio Multi Boards μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με τα Prestigio Multi Pads και Multi Phones ή οποιαδήποτε Android συσκευή, διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση μαθητή-δασκάλου (σύνδεση με την ιστοσελίδα). Για παράδειγμα, στην διάρκεια μια εξέτασης, ο μαθητής/φοιτητής υποβάλλει την απάντησή του μέσω της συσκευής Android, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα αλληλεπίδρασης και γρήγορης εκμάθησης.
 
Οι Prestigio λύσεις έχουν στόχο τη βελτίωση των επιχειρήσεων και κάνουν την εκπαίδευση πιο αποτελεσματική και παραγωγική.
 
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ASBIS και πρόεδρος της Prestigio Shiarhei Kostevitch, τόνισε  τη δέσμευση της Prestigio για τη συνεχή παροχή προϊόντων τελευταίας και καινοτόμας τεχνολογίας σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς. «Τώρα έχουμε ως στόχο να παρέχουμε τα εργαλεία που θα αναβαθμίσουν τη συνεργασία στην εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις σε εντελώς νέο επίπεδο. Και ως συνήθως το κάνουμε σε ελκυστικές τιμές», είπε. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες λύσεις Prestigio στη διεύθυνση: www.prestigio.com 
 
 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης