Κίνητρα εμβολιασμού για νέους 18-20 ετών από την Τράπεζα Κύπρου

Δελτίο Τύπου  17/07/2021 13:11
Κίνητρα εμβολιασμού για νέους 18-20 ετών από την Τράπεζα Κύπρου

Κίνητρα εμβολιασμού για νέους 18-20 ετών από την Τράπεζα Κύπρου

Δελτίο Τύπου  17/07/2021 13:11

Η Τράπεζα Κύπρου συμβάλλει στις προσπάθειες εξεύρεσης κινήτρων του Υπουργείου Υγείας για εμβολιασμό των νέων, προσφέροντας στις ηλικίες 18 έως 20 ετών, Δωροκουπόνι αξίας €50, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα PUBLIC.

Για τους πρώτους 2.000 νέους που θα εμβολιαστούν με την 1η δόση του εμβολίου έως και τις 31 Αυγούστου και οι οποίοι θα αποταθούν σε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζοντας το αποδεικτικό εμβολιασμού, η Τράπεζα προσφέρει Δωροκουπόνι €50, από τα καταστήματα PUBLIC.

Διαβάστε ακόμη: 

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις και τα... δώρα που δίνουν για εμβολιασμό

Μέτρα-κίνητρα για χώρους αναψυχής μόνο για εμβολιασμένους

Γκρίζα ζώνη ο έλεγχος του safepass-H υποχρέωση του ιδιοκτήτη/διαχειριστή

Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΥΛΕ- Δημιουργούν λιανεμπόριο δύο ταχυτήτων

Πυρ και μανία για τον διαχωρισμό των θαμώνων οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

«Δεν είμαστε υγειονομικοί υπάλληλοι, απαιτούμε σεβασμό»

Η εξαργύρωση του κουπονιού γίνεται μόνο με κάρτα της Τράπεζας Κύπρου γι’ αυτό και ισχύει για όσους νέους είναι κάτοχοι κάρτας της Τράπεζας, αλλά και για όσους νέους επιθυμούν να αποκτήσουν και αποταθούν σε κατάστημα της Τράπεζας για έκδοση κάρτας/λογαριασμού.  

Η κάρτα της Τράπεζας Κύπρου, που απευθύνεται σε νέους 18-20 ετών, είναι η κάρτα #4Youth και προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή.

Το Δωροκουπόνι ενεργοποιείται αυτόματα,  δυο εργάσιμες μέρες μετά από την επίσκεψη στο κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου και της παρουσίασης του αποδεικτικού εμβολιασμού και μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2021, στα καταστήματα PUBLIC.

Το Δωροκουπόνι είναι ηλεκτρονικό γι’ αυτό και πληρώνοντας στο PUBLIC, αυτόματα θα αφαιρείται, υπό μορφή έκπτωσης, το ποσό των 50 ευρώ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας