Thierry Noyer: «Εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά»

Το πρώτο συνέδριο όπου οι λιανέμποροι έχουν πάρει το πάνω χέρι από τους διανομείς αποτελεί το 11ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου, που διοργανώνει η ΙΜΗ, την Τετάρτη 9 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park. Αυτό τόνισε ο προεδρεύων του συνεδρίου, διευθύνων σύμβουλος της CTC Μάριος Λουκαϊδης.

Το συνέδριο χορηγεί η εταιρεία Carrefour κι είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προχωρεί σε μια τέτοια ενέργεια, όπως τόνισε και ο γενικός διευθυντής της Carrefour Κύπρου Thierry Noyer.

Όπως είπε, παρόλο που οι οικονομικές συνθήκες επηρέασαν όλους μας, η εταιρεία κατάφερε να γίνει ακόμα πο δυνατή, με παρουσία σε πέντε χώρες, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Ελλάδα και Κύπρο. «Θεωρούμε μία εταιρεία που εντάσσεται στους top 10 εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, με 1120 εργαζόμενους», είπε. Σημείωσε ότι ως εταιρεία παρέχει ευκαιρίες στους εργαζόμενούς της, διατηρώντας το fair trade ως καλή πρακτική, είναι  κοινωνικά υπεύθυνη κι ενισχύει εκείνους που έχουν ανάγκη. «Παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι παρέχουμε πρόγευμα σε μαθητές των σχολείων της Λεμεσού και της Πάφου, ενώ προσφέρουμε value for money στους καταναλωτές μας», επεσήμανε. Καταλήγοντας πρόσθεσε: «Αυτό αποδεικνύει ότι ο ρόλος μας γίνεται πιο ανταγωνιστικός και γεμάτος προκλήσεις για μας, προσφέροντας πολλές επιλογές στους καταναλωτές μας. Τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να είναι σκληρά, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε».
 

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών